Káros az, ha heti 3-5 száll cigit elszívok?
Ha megkínálnak és van kedvem szívni akkor elfogadom,ha nincs kedvem,akkor viszont nem..Így heti kb. 3-5 szállat szoktam szívni,de heti 3x edzek (hétfő,szerda,péntek) és 2x járok el futni (kedd,csütörtök).Rászokni nem akarok és nem is fogok,hisz nem kívánom!
Mennyire káros ez a heti 3-5 száll cigi az egészségemre??
15/F
Mióta vagy ezzel így?
Hosszútávon árt, szerintem kevesebbet kellene, ne minden héten, 18alatt nagyon rá lehet szokni
Másodszor: heti 3-5 szál szinte semmi, de - minden erős dohányos úgy kezdte, hogy eleinte 1-2 szálat szívott el naponta, azután 1-2-3 csomag lett belőle.
Harmadszor, ha sportolsz, akkor mi a roggyant ráknak kell egyáltalán rágyújtanod, még ha ilyen ritkán is teszed? (Egy erős dohányos, aki sokszor megbánta, hogy rászokott.)
Lemaradt:
Először is: nem száll cigi, hanem szál cigi.)
Azért gyújtok rá,mert néha jól esik a haverokkal ellazulni és cigizni..
Vagy ez hülyeség? :D
Nem hülyeség, addig amíg nem szoksz rá, utána gáz lesz ha kényszerből kell szívni és nem fog jólesni.
Egyik haverom 15éves kora óta dohányzik, de nem szokott rá most 25:)
"Beteg a cigitol nem leszel, esetleg 10-20
ev mulva."
-Ennyitől is lehetek beteg 20 év mulva??
"Egy jó darabig hanyagold a cigit
szerintem:)"
Kifejezed bővebben,hogy miért gondolod így? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!