Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit jelentenek a különböző...

Mit jelentenek a különböző színek?

Figyelt kérdés

Soha nem dohányoztam, nem is fogok. Szimplán kíváncsi lennék mit jelentenek a különböző színek, kék, fehér, narancssárga...

Van jelentősége? Mi a különbség?

2009. jún. 17. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A színek azt jelentik hogy milyen erős egy adott fajta cigaretta. Nem nagyon tudom hogy vannak de azthiszem a kék a leggyengébb (kevés nikotin van benne) a piros a legerősebb (sok nikotin van benne).
2009. jún. 17. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van. Fehér, világoskék vagy citromsárga, sötétkék, narancssárga, piros. Erősség szerint kb. Zöld a mentolos.

Már nem dohányzom.

2009. jún. 17. 19:20
 3/4 anonim válasza:
Márkától is függ, hogy milyen szín milyen erősséget jelöl de általában minél sötétebb színű annál erősebb: több nikotin, kátrány, szén-monoxid.
2009. jún. 18. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
igazuk van az elöttem szóloknak. álltalában világostól sötétig erősödik de vannak kivételek pl. amikből csak 2-3-4 szín van.. de pl. Bond-ból az egész színskála megtalálható :) nah jó lila nincs.. de női cigikből meg van lila, türkízkék, rózsaszín.. márameikből persze.
2009. jún. 19. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!