14 évesen naponta 1-2 szál cigi az sok?
Nem kifejezés, h sok.. egyenesen soKK! Ne szokj rá! Hallgass az öregekre, neked akarunk jót! Épp elég baj, h otthon szívod a füstöt, ne tegyél még rá egy lapáttal!
25/L
Én is 14 éves vagyok, az egész család erős dohányos (kivéve apám,mert ő leszokott ),de még egy doboz cigire se tudnék rá nézni!!!!!
Nem akarok idejekorán tüdőrákban meghalni. Ráadásul a szagát sem bírom.
Azt a pénzt amit cigire költessz pedig tedd el , egy idő után jó kis pénz gyűlik össze,és megvehetsz vmit amire épp vágysz.
SZokj le még megteheted.... hallgass rám
Tudod mi van egy szál cigiben?
Ammónia (WC tisztító), metanol (rakétaüzemanyag), arzén (méreg), zsírsav (gyertyaviasz), bután (öngyújtó folyadék) , ecetsav (ételecet), szénmonoxid, metán stb.
Szóval nemhogy 14 évesen,de 54 évesen is sok lenne 1-2 szál cigi/nap.
Szia!
Nah most írok egy pár mondatot, rem nembaj!
1. miért kell mindig ott lenni amikor dohányoznak... addig menj ki, vagy kérd meg h ne a közeledben ...
mellesleg nem értem a szülőket, hogy miért csodálkoznak amikor a gyerekük elkezd cigizni, ha egyszer kiskorától kezdve ezt látja...és valószínűleg ugyan azt fogja csinálni,hiszen rájuk néz fel, ők a példaképei...
2. Most lehet néztek miért írok ilyeneket... igen én is dohányoztam...
15 éves vagyok...én is egy olyan társaságban voltam akik nagyon erősen dohányoztak....először mindig kimentem, ajtó ablak mindent kinyitottam...utáltam a szagát...aztán kipróbáltam már én is....1-2 slukk...aztán 1-2 szál, aztán már naponta simán 3-4-5 szál... sokszor volt hogy 1-2 hétig vagy akár egy hónapig nem szívtam ...
és most szerencsére olyan társaságba kerültem, akik elítélik...persze van köztük aki cigizik...de azok akik nem, fontosak az életemben, adok a szavukra ezért ha kínálnak se kérek... (ez az egész egy 5-6 hónap)
És gondolj csak bele, lehet hogy idegenekre nem fogsz hallgatni, de nem is mások miatt ,hanem elsőnek inkább magad miatt szokj le/ne szokj rá...
Bocsi h hosszú voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!