Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 évesen naponta 1-2 szál...

14 évesen naponta 1-2 szál cigi az sok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 13:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
96%

Nem kifejezés, h sok.. egyenesen soKK! Ne szokj rá! Hallgass az öregekre, neked akarunk jót! Épp elég baj, h otthon szívod a füstöt, ne tegyél még rá egy lapáttal!

25/L

2009. jún. 16. 13:52
 12/36 anonim ***** válasza:
97%
Én is 14 évesen kezdtem el cigizgetni nyáron, akkor 1-2 szál volt... Most 16 éves vagyok, és már amikor reggel kinyitom a szemem, az első gondolatom az hogy milyen jó lenne cigizni. Amikor meg nincs cigim, egyszerűen meg vagyok kattanva, idegbeteg vagyok, és fáradt, letört. De, most itt a nyár, és legkésőbb augusztus közepére már NEM! fogok cigizni. És ezt fejben kell eldöntened.
2009. jún. 16. 13:55
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is 14 éves vagyok, az egész család erős dohányos (kivéve apám,mert ő leszokott ),de még egy doboz cigire se tudnék rá nézni!!!!!

Nem akarok idejekorán tüdőrákban meghalni. Ráadásul a szagát sem bírom.

Azt a pénzt amit cigire költessz pedig tedd el , egy idő után jó kis pénz gyűlik össze,és megvehetsz vmit amire épp vágysz.

SZokj le még megteheted.... hallgass rám

2009. jún. 16. 14:09
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
számold csak össze, egy hónap alatt mennyit költesz erre és nézd meg mennyit tudtál vna ennyi pénzből venni a kedvenc rágódból v akármidből...
2009. jún. 16. 14:12
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Sok bizony. A passzív dohányzás is káros, de az, hogy ennek ki vagy téve -sajnos-, nem jelenti azt, hogy cigizned kell. Ne tedd. Én dohányzom, kb. akkor szoktam rá mikor 14-15 voltam. Ha visszacsinálhatnám, nem gyújtanék rá, mert nem annyira könnyű letenni... 28F
2009. jún. 16. 14:28
 16/36 A kérdező kommentje:
meg tok lenni nélküle csak a kíváncsiság hajt...
2009. jún. 16. 15:25
 17/36 anonim válasza:
100%

Tudod mi van egy szál cigiben?

Ammónia (WC tisztító), metanol (rakétaüzemanyag), arzén (méreg), zsírsav (gyertyaviasz), bután (öngyújtó folyadék) , ecetsav (ételecet), szénmonoxid, metán stb.

Szóval nemhogy 14 évesen,de 54 évesen is sok lenne 1-2 szál cigi/nap.

2009. jún. 17. 23:44
 18/36 A kérdező kommentje:
és aki egy nap fásfél dobozzal elszív?
2009. jún. 18. 10:56
 19/36 anonim válasza:
100%
még 41 évesen is sok meg bármennyi évesen is!!! Nem szabad cigizni
2009. jún. 20. 23:34
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nah most írok egy pár mondatot, rem nembaj!

1. miért kell mindig ott lenni amikor dohányoznak... addig menj ki, vagy kérd meg h ne a közeledben ...

mellesleg nem értem a szülőket, hogy miért csodálkoznak amikor a gyerekük elkezd cigizni, ha egyszer kiskorától kezdve ezt látja...és valószínűleg ugyan azt fogja csinálni,hiszen rájuk néz fel, ők a példaképei...

2. Most lehet néztek miért írok ilyeneket... igen én is dohányoztam...

15 éves vagyok...én is egy olyan társaságban voltam akik nagyon erősen dohányoztak....először mindig kimentem, ajtó ablak mindent kinyitottam...utáltam a szagát...aztán kipróbáltam már én is....1-2 slukk...aztán 1-2 szál, aztán már naponta simán 3-4-5 szál... sokszor volt hogy 1-2 hétig vagy akár egy hónapig nem szívtam ...

és most szerencsére olyan társaságba kerültem, akik elítélik...persze van köztük aki cigizik...de azok akik nem, fontosak az életemben, adok a szavukra ezért ha kínálnak se kérek... (ez az egész egy 5-6 hónap)

És gondolj csak bele, lehet hogy idegenekre nem fogsz hallgatni, de nem is mások miatt ,hanem elsőnek inkább magad miatt szokj le/ne szokj rá...

Bocsi h hosszú voltam:)

2009. jún. 21. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!