Milyen volt amikor először cigiztél?
19 éves vagyok de még soha nem próbáltam, mindig is undorodtam tőle, mert a szüleim és anyukám egész családja cigizik. Lett volna alkalmam kipróbálni, de gyerekkorom óta éreztem a cigifüstöt amit a mai napig nagyon utálok. Most, hogy egyetemre kerültem bárkivel beszéltem már legalább egyszer próbálta a cigit, ezért lemaradva érzem magam. Kíváncsiságképp kipróbálnám, ezért arra gondoltam, hogy amikor nincs itthon senki a szüleimtől elveszek egyet és elszívom. Azt hallottam, hogy az első nagyon rossz érzés, köhögni lehet tőle, marja a tüdőt stb. Ez igaz? Első szívásnál letüdőzzem vagy ne?
Leírnátok, hogy nektek milyen volt a legelső alkalom? Tényleg olyan rossz? Elsőre rögtön elszívtatok egy szálat vagy csak párszor beleszívtatok?
Szerintem előbb-utóbb kifogod próbálni, mert kíváncsi vagy.
Ha nem egyedül szeretnéd kipróbálni nyugodtan mondd meg hogy még nem próbáltad ki, nem fognak kinevetni.
Egyik haverom 20 éves elmúlt amikor kipróbálta, elmondta, hogy még nem próbálta ki, nem nevette ki senki sem.
Nem olyan könnyű rászokni, egyik ismerősöm több hónap alatt szokott rá, naponta sokat elszívott.
Az hogy milyen lesz először attól is függ, hogy milyen fajtával próbálod ki. Szüleid milyen fajtát szívnak?
szia!
én kb 13 évesen próbáltam ki először, hát rettenetes volt...véletlenül letüdőztem
utána jó pár évig egy szippantást se.. majd 17 évesen mikor elkezdtem járni koncertekre, bulizni, hááát volt mikor egy éjszaka elment egy fél doboz is, de nem szoktam rá! sőt! egyszer olyan cigaretta undorom lett, hogy azóta soha többet nem cigiztem :)
szóval ha egyszer kipróbálod.. tényleg elég rossz lesz, sőt a 10. is.. próbáld ki, de többször ne : D legalább rájössz h sok a hülye aki a sz@rt élvezi, és te nem állsz közéjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!