Normális dolog 13 évesen vizipipázni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 01:09
1/12 anonim válasza:
Normális. Itt a legőbb ideje. Mert amit fiatalon megtanulsz...
2/12 anonim válasza:
Bár én sem lehettem több, mikor kipróbáltam, szerintem még bőven rá ér...
3/12 A kérdező kommentje:
Én ezt most komolyan kérdezem ám. :D
Facebookon láttam az egyik ismerősöm fia képei közt... Nem ismerem a vizipipát, ezért kérdezem. Mert tökre ledöbbentem először, csak aztán úgy voltam vele, hogy lehet, hogy belefér?
Amúgy nekem édes mindegy, hogy ki mit csinál, csak tényleg érdekel, hogy káros-e, stb.
2012. márc. 31. 07:35
4/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul az ismerősöm orvos. Igaz, elvált, de rendszeresen látogatja a gyerekeit, meg a gyerekei is őt.
2012. márc. 31. 07:44
5/12 anonim válasza:
Én 19 éves létemre még sosem vízipipáztam, de még a cigit sem próbáltam ki, de nem is fogom.:)
6/12 anonim válasza:
normális ha vp dohány vagy shiazo van benne
7/12 anonim válasza:
Mivel az apja orvos, gondolom tudja hogy a vizipipában a káros anyagok minimálisan vannak jelen. Amig nem rak bele füvet, nyugodtan szivhatja:)
8/12 anonim válasza:
Miért ha füvet rak bele több lesz a káros anyag? XD
9/12 ShaD válasza:
Semmivel se károsabb min a cigi, sőt..
Én 13 évesen kezdtem vizipipázni, néha tök jó kikapcsolódás egyedül vagy társaságba. Ahhoz képest hogy mennyi káros dolog van már élelmiszerekbe/levegőbe stb.. ez nem oszt nem szoroz..
10/12 anonim válasza:
A Shiazo egy nagyon jó alternatíva a vízipipázáshoz. Nem egészségtelen. Szólj nekik, hogy azzal tolják, ha eddig nem használták. Szerintem inkább igyanak meg heti 1 sört minthogy dohányt szívjanak, akár cigi, akár VP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!