Ha először fogok majd vízipipázni akkor fogok köhögni vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Nagyon ki szeretném próbálni és valamikor majd fogok is venni csak meg szeretném tudni hogy milyen "mellékhatásokkal" számolhatok :)2011. dec. 24. 16:41
1/9 anonim válasza:
ne egyedül próbáld ki, hanem valami tapasztaltabb pipás mutassa meg először, hogy hogy kell megtömni:) én mikor először próbáltam, pont jól volt elkészítve, és nem köhögtem (pedig még cigit sem próbáltam előtte), talán egy kicsit mintha beszédültem volna, de az jó érzés volt :D
2/9 A kérdező kommentje:
Hát "tutorialt" már néztem róla és Skype-on is tudok majd segítséget kérni szóval azzal ne mlesz gond.
És köszönöm szépen :)
2011. dec. 24. 20:30
3/9 anonim válasza:
Ha esetleg nem egésze frankón lett megtömve mit tudom én nagyon töményre, vagy megég a dohány, akkor előfordulhat hogy köhöghetsz tőle, amúgy nem jellemző. Szívod aztán kifújod tiszta sor.
4/9 A kérdező kommentje:
Jólvan köszönöm jövőre már tuti hogy venni fogok :)
2011. dec. 25. 10:08
5/9 anonim válasza:
nem fogsz. semmilyen mellékhatás.
6/9 anonim válasza:
szokjál rá a nikotinra, úgy kell :D
7/9 anonim válasza:
Kár h nem lehet rászokni balf@sz
8/9 anonim válasza:
miért vagyok én balfkukacasz? és egyáltalán ez mit jelent?:D
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs benne nikotin te értelmes :)
2012. jan. 14. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!