Miért csak este jön meg a kedvem a cigizéshez? Más is így van?
Figyelt kérdés
Ilyenkor régebben több szálat is elszívtam egymás után.1 hete szoktam le,de ilyenkor mindig visszajön az érzés,hogy milyen lenne kimenni és elszívni egy szálat,többet is.Miért pont csak este van ez?Reggel miért nem jön ez rám?2012. márc. 27. 20:52
1/4 anonim válasza:
Talán a fáradtság/stressz nagyobb estefelé, mint reggel.
2/4 anonim válasza:
szerintem meg napközbe le van foglalva az agyad valamennyire és talán kevesebbet gondoslz rá így,míg este a tv elött a szokásos rutinnál könnyebben cikáznak a gondolatok:) annyira irigyellek hogy leszoktál,gratulálok hozzá!
3/4 anonim válasza:
Mert így este lenyugszol, jó volt kimenni átgondolni az aznap történteket, és hogy mi lesz holnap. Én is így voltam, de már én sem cigizek 2hete. Jobb így sokkal, egy mókuskerékben van benne az összes dohányos, nagyon kevés előnye van a dohányzásnak, talán nincs is, ha pedig van, azok elhanyagolhatók ahhoz képest amit én most érzek így hogy nem dohányzok.
Jah és kitartás, ez az esti cigizési vágy el fog múlni. Minden egyes nappal jobban kivered a fejedből a megszokásokat, és újak jönnek helyettük. Nehéz ezt elhinni, de csak úgy magától meg fog történni! Bírd ki!
17/F
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)Hát az van,amit 3 mondott,mindig az esti cigi volt a pihenős cigi,akkor is,ha egész nap nem történt semmi.Lehet,azért mert egész életemben rossz alvó voltam és addig cigiztem,amég teljesen ki nem ütött:)Bár attól még tudok cigi nélkül is aludni...már.Várom már,hogy elmúljon ez az érzés.
2012. márc. 28. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!