Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nektek miben változott meg az...

Nektek miben változott meg az életetek, amikor rászoktatok a cigire? Vagy amikor leszoktatok?

Figyelt kérdés

2012. márc. 22. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
semmiben.ja de,büdösebbek a ruháim ha sokszor gyújtok rá.
2012. márc. 22. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

anyagilag biztos

én viszont 10 éve leszoktam,elég aktív dohányos voltam,de gyereket vártunk és letettem-akaraterő kérdése csak

2012. márc. 22. 12:59
 3/7 anonim válasza:
80%
Amikor rászoktam még a Magyarok jól éltek így a lebukás éizgalmán kívül semmi hatása nem volt, legalább is nem éreztem, sem fiziológiailag, sem anyagilag, sem sehogy. Aztán mikor 19 év után letettem, újra elkezdtem érezni az ízeket, nem fulladtam, ha két emeletnél magasabbra kellett mászni egy emeletes házban, jobb közérzet, 25 kiló, most szabadulok tőle, havi 30.000Ft + a pénztárcában, lement a vérnyomásom, nem kalapál a szivem összevissza, reggelre nem büdös a szám stb.. negatívum a sok sok jó között a leszokásnál a súlyfelesleg, mert elkezdesz rágcsálni, de ez is megoldható, ugyan úgy akarat kérdése mint a cigit letenni, vagy a rászokás előtt nemet mondani a kíváncsiságra, haver unszolására stb.
2012. márc. 22. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
anyagilag lehúztam anyámékat, ma már magamat. a hajam büdi, de gyakran mosom.
2012. márc. 22. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy idö után gyorsan kifulladtam,cigiszagom volt állandóan....

A pénzröl ne is beszéljünk.

Szerencse szültem 2 gyermeket és miattuk leszooktam a cigiröl már 5 éve. :)

2012. márc. 22. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
Mindjárt megváltozik az életed, ha kimutatják a tüdőrákot! Nosza gyújtsatok rá! Mindenki maga b.ssza el az egészségét, de mégha csak a sajátját....
2012. márc. 22. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Ha valaki mér írna,várom,kíváncsi vagyok a tapasztalatokra:)

Amikor rászoktam:megrövidültek a napjaim,mert óránként rágyújtottam,állandóan elfogyott a pénzem,csóró lettem,összehozott a cigi egy csomó emberrel,amikor együtt dohányoztunk,állandóan le volt foglalva a kezem,nem kaptam levegőt,fura erek jelentek meg a lábamon és más most nem jut eszembe.

Leszokásnál:180 fokot fordult minden,mivel jó pár évig a cigi volt az én társam,most meg nincs semmi a kezemben és ez furcsa,megváltoztak a napjaim.De már kapok levegőt és nem vagyok állandóan fáradt:)

2012. márc. 22. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!