13 évesen hetente maximum 2x pipázok, akkor is haverokkal. Ez olyan nagy baj? Ja és 4-es tanuló vagyok szóval azt sem mondhatják, hogy egy jött-ment (úgymond:"rossz") gyerek vagyok.
Csomó mindent mond a média, csomó mindent mondanak a vizipizás honlapok, egy teszt pedig 1,5 millió Ft.
Egyszer (de csak is egyszer) cigiztem ott akkor egy köhögő rohamot kaptam.Fújj bele gondolni is rossz.
De viszont a vizipipa más, érzed a gyümölcs vagy tök mindegy milyen ízű ízét stb... Szívesen szívod, aki nem próbálta még ki az honnan tudná, hogy milyen erősen kell szívni, és hogyan is működik, az nem tudja megérteni.
Tegnapi nap ott voltak nálam a barátaim, apukám addig nem volt otthon, anyukám meg dolgozott.Apukám néha túlzásba viszi a káromkodást stb., én ilyenkor átmegyek a nagymamámhoz és ott hagyom aput.Nos azt mondták a szüleim(vagyis az anyukám, HOPPÁ miért nem inkább apa hív?!), hogy ki lesz dobva vagy törve vagy átviszem mamához a pipát, mert szerintük csak akkor vannak ilyen családi problémák amikor pipázok, pedig ez NEM IGAZ. Kedden is itt voltak és semmi probléma nem volt, érdekes....Mondhatja mindenki azt, hogy kamaszkor, és hallgatnom kéne a szüleimre, de ők másba keresik mindig a hibát...Nem vagyok cigis, nem vagyok piás, nincs rossz társaságom, és mint már leírtam 4-es tanuló vagyok...
szerintem az, hogy hetente max 2x leülünk beszélgetünk hülyülünk és közbe szívunk egy kis dohányt az nem gond...
Azt szokták mondani, hogy ami jól esik, attól nem leszünk betegek.A vízipipa pedig jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!