Első füves élményetek?
kérdező!
remélem a börtönben fogsz megrohadni a testvéreddel együtt!
mert a pesti lakosság nagy része tép, ha tudnád, hányan, befosnál, ott van a technosnál, a szekusnál, a hekusnál. :)
amúgy nekem itthoni indica volt az első, nagyon lezsibbadtam tőle, de azóta évek teltek el, manapság már a sativát jobban szeretem, de azt nem nagyon termeszti senki.
Kell pár alkalom mire bejáratódik.
Elég sok ismerősöm van akik először nem éreztek semmit, és nállam is így volt az első 1,2..
Egyik szombaton az unokabátyám (akivel nagyon jó viszonyban vagyok, mintha testvérem lenne) áthívott, persze csak utána mondta meg hogy miért. :D Naigen, én örültem, hogy először kipróbálhatom az 'eredeti' füvet. (Eddig csak herbált szívtam/szívtunk, de annyit, hogy nagyon kiütött, röhögtünk mint állat :D).
Amúgy jó volt, igen, majdnem olyasmi hatása volt a herbálnak mint ennek, de mégis más. Képesek voltunk 1 és fél órán keresztül (de lehet kicsivel tovább) csak egymást nézni és röhögni. :D
Hát így nagyjából ennyi. Ez kb. 2 hónapja volt xD.
Én 14/L Bátyám 16/F
Te, kérdező, hány éves vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!