Hogy töltsek után egy Zippót?
A hétvégén takarítottam a kertben, és a fészerben egy dobozban találtam egy régi Zippo öngyújtót (elég réginek tűnik, teljesen lekopott a fényezése, alatta réz színű a fém, gondolom az is, még márkanév sincs rajta, csak az aljába beleütve, hogy Z-16.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan kell szakszerűen szétbontani, hogy egy kis öngyújtó benzint tudjak bele tenni? Szikrázni szikrázik, és a kanóc is jó, csak benzin nincs benne, nekem meg ötletem sincs, hogy hogy lehetne úgy kinyitni, hogy nem teszem tönkre. Kérlek, segítsetek! Köszönöm :)
Megpróbálom elmagyarázni, nem tudom fogod-e érteni. Szóval a zippónak van a külső borítása meg ez a kikattanó teteje, meg van a rész ahol a tüzkő van meg ahol gyullad stb.
Szépen megfogod ezt a részt
és ki lehet húzni ebből a tokrészből.akkor már látni fogod az egészet, az alja nyitott oda kell önteni a szuflát.
Amúgy speckó zippo benzin kéne, mert az ilyen alternatív megoldásoknál úgy tudom rohadtul kormol, meg tönkre is teheti a gyújtót.
remélem valamennyire érthető.
Igen így értem, köszi, a gond csak az hogy az elmúlt pár év alatt a külső tok teljesen rászorult, de majd kIszedem vhogy :)
Kösz a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!