Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 7 hete nem szívom a cigit...

7 hete nem szívom a cigit mégis kívánom akkor mikor szokom le?

Figyelt kérdés
Úgy kívánom a cigit, hogy már a falat tudnék kaparni pedig 7 hete nem szívom mert le akarok szokni most akkor meddig kívánom talán évekig akkor hülyeség leszokni hisz ugysem megy.

2012. márc. 4. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszed eleted vegeig tart ez az allapot? Most ez komoly? Vagy csak magadnak probalod bemagyarazni miert gyujts ra?? Dontsd el leakarsz szokni vagy nem? Eleg sok ido kell mire a test visszaall a normalis kerekvagasba. De bekovetkezik. Erhet barmilyen stressz, a hetvegek neccesek lesznek. Amikor nehez lesz. Kb a 3. 4. honapban azon fogod kapni magad hogy egesz nap nem jutott eszedbe a cigi. Majd neha lesz olyan is amikor nagyon fogod kivanni. De ha tuljutsz ezen a idoszakon akkor mar minden rendben lesz. En azt mondom tarts ki!!!
2012. márc. 4. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:
A dohányos sosem szokik le, csak nem szívja. Ha akár 10 év múlva rágyújtasz, a szervezet azonnal emlékezni fog, és kezdődik minden elölről!
2012. márc. 4. 08:06
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha leszokok és közben meghalok akkor csak leszoktam nem?
2012. márc. 4. 08:26
 4/7 anonim válasza:
Akkor fog elmúlni ez, amikor fejben "végleg elengeded". Most még tart ez a belső, pszichológiai játék a fejedben, a függőség az utolsókat rúgja. A nikotin 3 nap után teljesen kiürül a szervezetből, szóval nem értem, miért írod: "7 hete nem szívom mert le akarok szokni". Már leszoktál. Innentől már csak akaraterő kérdése az egész. Hidd el, ha meg tudod állni, visszanyered az önbecsülésedet, megmarad egy valag pénzed és még egészségesebb is leszel. Ha pedig pl. hiányzik a reggeli kávénál, akkor szokj le a kávéról. Igyál teát vagy hagyd, hogy a szervezeted a természetes ritmusában ébredezzen, stimulánsok nélkül. Nekem hihetsz, le lehet szokni a dohányzásról, én már vagy százszor megtettem! :)
2012. márc. 4. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, mivel a dohányzás abbahagyását követően 2-3 hétig szoktak az illetőnek elvonási tünetei lenni, attól függően, hogy mennyit és hány éven keresztül dohányzott addig. Ha tényleg nem szívtál 7 hete semmit, akkor vedd meg a leggyengébb Nicorette tapaszt és használd, nem egy embertől hallottam, hogy segített neki leszokni.
2012. márc. 4. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Elvonási tünetek 3 hétig tartanak, feltéve, hogy nem úgy éled meg, hogy valami jót elvettek tőled, áldozatot hoztál, ebben az esetben ha lassan el is múlik, életed végéig kísérni fog a gondolat.

Vagy beiktattál egy-egy szálat a 7 hétbe, ami teljesen visszahozza azonnal.

2012. márc. 6. 08:21
 7/7 anonim válasza:

Leszokni nem lehet róla csak megállni,hogy ne szívd...:)

Én is így vagyok,de én a pocaklakóm miatt nem szívom.

2012. márc. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!