Ti egyetértetek azzal hogy betiltsák a dohányzást?
Akkor légy szíves próbáld meg elmagyarázni, hátha megértjük.
Más (is) mosdatlan, más (is) büdös, más (is) igénytelen. Nincs ok-okozati összefüggés a dohányzás és a mosdatlanság/büdösség/igénytelenség között. Nem egy, nem két olyan dohányzó emberrel tudnálak megismertetni, akiről "ki nem szagolod", hogy dohányzik. Mondom, írom ezt úgy, hogy valaha dohányzó, most éppen kismama vagyok, s mint olyan közismerten vadászkutya szaglással rendelkezem.
Nyilván azt senki nem vitatja, hogy igen, vannak büdös, mosdatlan stb. dohányzó emberek, de kérlek, ne általánosíts. Mert ezzel az erővel, akkor minden városi bunkó, minden vidéki meg paraszt.
Az utcán bizonyos pontokon lehessen, azt hiszem, Japánban van ilyen. Mindenesetre én nagyon utálom, ha előttem vagy mögöttem gyaloglás közben akár messze cigiznek, és a szél rámfújja az összes füstjüket. Nem akarom még ezzel is rombolni magam, rátenni egy lapáttal a szmogra, arról nem is beszélve, hogy gyűlölöm a szagát.
Zárt helyeken is jól tették, hogy betiltották, zavar. Zavar a szaga, zavar a rossz levegő, egy idő után csípi a szememet és az egészségügyi rendellenességeimen is ront...
Itt sajnos csak a cigizők alkalmazkodhatnak. Ők megtehetik, hogy úgy cigiznek, hogy kevésbé ártsanak másnak, de mi nehezebben "menekülünk el" a füst elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!