Ti egyetértetek azzal hogy betiltsák a dohányzást?
Én nem dohányzom, de nem tiltanám be. Viszont kötelezném őket a kijelölt dohányzóhely használatára.
Az alkoholt nem tiltják, a tolvajokat 40 ezer Ft-ra büntetik, de egy cigiért 2 és fél millió Ft büntetést indokolatlannak tartom. Millió dolog van ami sokkal nagyobb kárt okoz mégis magasról tesznek rá.
Próbálják meg először a valós problémákat megoldani, a dohánykérdés utána is ráérne.
és nem a te pénzedből kezelik őket, mert elég nagy árat fizetnek a cigiért, abból futni fogja a kezelésükre, és tegyük hozzá, hogy kevés dohányos él 80-90éves korig, tehát nem kell nekik nyugdíjat fizetni annyi ideig.. pénzügyileg megéri az államnak
nem védem a dohányosokat, én is teljesen hülyeségnek tartom az egészet (dohányoztam régebben, de abbahagytam), de nem értem miért szállnak rá a dohányosokra. Én a dohányzás előtt betiltanám a gyorséttermi kajákat, illetve a túlsúlyos embereket külön adóztatnám ,mert amíg egy dohányos csomót adózik, egy súlyosan elhízott ember nem fizet több adót mint én, és őt is igen gyakrabban kell kezelni, szóval a dohányosok mellett ideje lenne az otthonülő, gyorséttermi kaját zabáló lusta disznókra is rászállni.
Van bennem annyi, hogy odafigyelek pl. kisgyerek, közelében nem gyújtottam rá soha. Meg mindig odébbmegyek, nem fújom rá senki nemdohányzóra a füstöt. Ha betiltanák vennék illegálisan cigit (mint az amcsiknál a szesztilalom volt), mert szeretek cigizni és nem akarok leszokni.
De már elegem van, hogy mindenki a dohányosokat cseszteti!
20/L
"Annyi antiszociális ember van, bűzlik a bagótól, nem fürdik, mindkét nemben vannak ilyenek, kegyetlen"
Miért azonosítod a dohányzást az igénytelenséggel. Ez butaság, amit leírtál. Ehhez nem kell dohányosnak lenni. Ehhez inkább alkoholistának/kábszeresnek kell lenni. Egy dohányzónak nem változik meg attól a személyisége, hogy dohányzik, nem lesz attól büdös és ugyanúgy fog tisztálkodni is, ugyanez nem mondható el az alkohol és drogfüggőkről. Szerintem akkor ezeket is tiltsák be teljes mértékben, még egy sört se lehessen kapni. Engem az is zavar, amikor a buszon mellettem valakinek sörszaga van. Mi a különbség?
Ja, és az is zavar, ha a túlsúlyos emberek jobban izzadnak és én szagolom őket. Tiltsák be a túlsúlyos embereket is és azokat az ételeket is amik ezt okozzák?
Miért nézitek a dohányzókat köztörvényes bűnözőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!