Szerintetek melyik nagyobb bűn, a dohányzás vagy az alkohol?
Mert az furcsa, hogy a média egy szót se említ arról, hogy leszoktatná, esetleg betiltaná az alkoholt. Ami sokkal nagyobb bajt okoz, mint a cigaretta. Mert az alkohollal nemcsak saját magát öli meg, hanem másokat is veszélyeztet: család, autóbaleset, verekedés. Ez semmi ahhoz képest, ha mondjuk valakire egyszer egy hónapban rászáll a füst.
Mert az alkoholról van egy mondás: Öl, butít és nyomorba dönt. De a cigarettáról semmiféle mondás nincs.
"A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad."
Tényleg én voltam! De honnan tudtad? :D 20/L
Pocsolya ugró!
Az alkoholista jobb?
Az meg remeg a piáért,és sokkal jobban kikészíti a szervezetet,egy alkoholista sem fittebb a dohányosnál.
A dohányzás nem betegség,az alkoholizmus viszont igen.
tehát itt a kérdés dohányzás vagy alkohol , na most a kérdező nem bírja az alkoholt és elhányja magát 2deci pálesz/strórum/abszint nemtudom mi után , de látszik hogy részrehajló már a kérdés is.
na most az hogy te csak arra ismersz mondást megint téged minősít.
a dohányzás drágább mint az ivás szerintem ez persze sokmindentől függ de aki csak péntek esténként elmegy házibuliba havi 4 alkalommal és 1500-2000 forint a belépő de az már elég bitangos az még olcsóbb mint a cigi még mindig és egészségesebb.
ha már függőségről van szó mindkettő megölhet egyik tüdőt másik májat küldi szét de a cigitől tény hogy sokkal több gondod lehet , én bevallom ritkán iszom de akkor nagyon sokat itt értsd 7-8deci tömény körül minimum5deci max. attól függ ha szivarozom nem bírok sokatm ert a füst üt a szívre az meg nekem ritmuszavar kis koromban nem kockáztatom 1ütt a kettőt szóval így módjával tolod mint én és csak alkalmakkor akkor teljesen okays.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!