Lehet hülye kérdés, de hogy kell leslukkolni a cigit? Mit csinálnak olyankor?
Figyelt kérdés
köszi az értelmes válaszokért!2012. febr. 26. 21:37
1/5 anonim válasza:
nem is hallottam még ilyet :o ha a slukkra gondolsz mi azt akkor mondjuk mikor többen szívünk egy cigit, és aztmondjuk hogy 'adj egy slukkot' nem lehet hogy a tüdőzésre gondolsz? mert az annyi hogy beleszívsz a cigibe kiveszed a szádból és mielőtt kifújnád szívsz még egy levegőt :))
2/5 A kérdező kommentje:
:) köszi, aranyos vagy tényleg... egyébként, igen, a letüdőzésre gondoltam.. csak szlovákiai vagyok és itt általában így hívjuk, ezért is csodálkoztam hogy még nincsenek hasonló kérdések..miközben voltak csak más megnevezés alatt.. :)..egyébként mintha rendes mély levegőt vagy hogyan? köszi az útbaigazítást..
2012. febr. 26. 21:53
3/5 anonim válasza:
Szájba beszív, száj kinyit, levegőt vesz rá és már lent is van. Később már magától fog menni, nem így csinálod, nem tudom megfogalmazni, hat év dohányzás után oda sem figyelek csak "lecsúszik" a füst.
Amúgy jobb ha dohányzó ember mutatja meg neked én magamtól kísérleteztem ki, mert egyedül próbáltam meg milyen. Az ikertesómnak már könnyebb volt, mert neki megmutattam. Meg aztán a huginak is megmutattuk.
4/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb magyarázat tényleg a beszívás utáni levegővétel és aztán a kifújás ( a levegővétel hangsúlyos itt, mert ha nincs a beszívás után levegővétel akkor nem szívod tüdőre ).
Ha erősebben akarod beszívni egyből akkor beszívás után közvetlenül mond azt, hogy " Hí, a lovam ! " és már lent is van.
5/5 anonim válasza:
Én a legelején valahogy lenyeltem, beszívtam és nyeltem egy nagyot. aztán egy fél hónap után már nyormálisan csináltam. Amúgy egyből érezni fogod, ha letüdőzöd, mert akkor hat igazából, addig csak bohóckodsz vele, viszont maga a kérdés elég gyakorlati, szóval inkább kérj meg valakit hogy mutassa meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!