Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért kell kuláznom cigi...

Miért kell kuláznom cigi után? Nem poén kérdés tényleg érdekel.

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A nikotin stimulálhatja a bélműködésedet, bár ilyenről még nem hallottam. :D
2012. jan. 11. 01:32
 2/7 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy ez ilyen rögzült szokás és nem több? én pl. csak éjjel 2-kor tudok, akkor tör rám. reggel nem megy.
2012. jan. 11. 02:58
 3/7 anonim ***** válasza:
nekemis mindig egy-egy cigi hozta meg az ihletet :D elvileg a füst serkenti a bélműködést
2012. jan. 11. 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:

A nikotin hatással van a székelési reflex-re.

Ezért.

2012. jan. 11. 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
A divat bagósoknál van ez általában, akik nincsennek hozzászokva, és amiokr még csak társaságokban cigiznek, és nagy ritkán letüdőzik, kábelezniük kell. Egyébként reggelente, egy jó erős cigi, egy kávé mellé szerintem nem csoda ha f*sat.
2012. jan. 11. 14:26
 6/7 A kérdező kommentje:
a válaszod helytelen 5 éve dohányzom és 5 év óta mindig megfingat és általában inkább otthon...
2012. jan. 11. 20:50
 7/7 anonim válasza:
Hallod!!! Nekem is kell tőle!!! Ezt a kérdést már én is felakartam tenni! :D Elég vicces, de nekem is kell tőle! :D
2012. jan. 13. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!