Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a büdösebb? infó lent.

Melyik a büdösebb? infó lent.

Figyelt kérdés
Édesanyám nem dohányzik és félek, hogy rajtam egyszer megérzi.. A szivart vagy a szivarkát, vagy a cigarettát érzi meg könnyebben? szerintem a cigit simán..
2009. jún. 3. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
a többi még büdösebb. kinek a pénzéből veszed?
2009. jún. 3. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
mindegyik büdös és egy nem cigiző ember szerintem bármelyiket észreveszi.
2009. jún. 3. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Tök mindegy, mert büdös mind. Egy érzékeny szaglású nemdohányzó egyén bármelyiket simán kiszagolja.

1. szokj le, egyébként sem egészséges.

2. ha már nem tudsz/akarsz leszokni, akkor bagózás után moss kezet, öblítsd ki a szád, szopogass mentolos cukrot vagy rágót.

De ezek után még simán lebukhatsz a ruháiddal, mert azokon bizony csak a mosás segít.

2009. jún. 3. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a szivar legbüdösebb. Beveszi a füstszagot a hajad és a ruhád is. Ha megmosod a kezed, szagold meg, érezni fogod még mindig. Főleg, ha valami olcsó, gagyi cigit szívsz, akkor mint egy hamutálnal olyan lesz a szagod.
2009. jún. 3. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon körültekintőnek kell lenned, ha be el akarod hitetni egy nemdohányzóval, hogy te magad sem cigizel, holott igen. kamaszkoromban én is trükkök légióját vetettem be, hogy a szülők ne érezzék, de lám, hiába mostam a kezem, tömtem magam mentolos cukorral, a ruhák nem hazdunak. különösen a télikabátom volt nagyon cigiszagú, pedig szabadban dohányoztam főleg! lehetett régebben kapni egy Jasa nevű szagtalanító szórófejes szert, és ilyen zárthelyi dohányzós bulik után azzal fújkáltam be a ruhámat, de sokat az sem segített. ilyenkor imádkoztam, nehogy fennlegyenek a szülők, mikor hazaérek a buliból. de persze mosáskor mindig lebuktam, mert a cigiszag nem megy egykönnyen ki a ruhából. ahogy az előttem szólók írták, egy antidohányosnak mindegy, melyiket szívod, ugyanolyan büdösnek érzi mindet. hagyd abba a cigizést, mert káros, és nem éri meg az energiabefektetés, amit arra pazarolsz, hogy meg ne érezzék a szülők.
2009. jún. 3. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
mindkettőt észreveszik simán, a kezed szagából, a leheletedből, a ruhád is beveszi a füstöt.
2009. jún. 3. 23:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Az én pénzemből veszem, amiért dolgozom. köszönöm a válaszokat! főleg a nagyon körültekintőnek kell lennem választ kezdőnek! Én egyébként két havonta ha egy szálat elszívok.. nem dohányzom, csak néha rámtör a csábítás, olyankor elszívok egyet, de általában nem veszek, hanem kérek havertól, és olyankor megutálom és ez így megy :D a szivar tetszik, mert stílusos és próbáltam azt is és tök jó :D 14 éves létemre a dohányzás minden módját próbáltam, kb. 3-4 hónapig vízipipáztam (azt nem érzi meg senki, mivel nincs szaga), próbáltam a snuffot (tubák/burnót), cigarettát, és szivart. A száj szagtalanítása nem probláma, ha zöld orbitból, vagy fehér Wrigley's-ből beveszek egy darabot 10 percenként (összesen 5-öt, tehát 50 perc). Múltkor meg volt olyan, hogy haverral szívtam 100's piros multit aztán olyan vihar lett hirtelen, hogy haza kellett mennem, és csak egy kútnál ittam, illetve öblögettem, inkább a kéz szaga a problémásabb. Ezt benzinnel lehet megoldani, egy csepp és kész, semmi dohányszag, de nem megyek mindig mindenhova motorral..:D azt is észrevettem, hogy ha a cigit az "ollótartással" tartom akkor nem megy rá annyi füst tehát nem olyan büdös, sokkal jobb, mintha a középső és a hüvelykujjammal tartanám. Köszi a válaszokat!
2009. jún. 4. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Aki nem cigizik vagy szivarozik, az tuti, hogy megérzi az egy szálat is. Ezt más nem dohányzóktól is hallottam. Mondjuk azt mondom, hogyha tényleg kéthavonta 1 szálat szívsz el, az oké, csak ne szokj jobban rá, de ez félő, hogy elkerülhetetlen lesz, ha most nem teszel időben ellene.
2009. jún. 6. 14:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nemdohányzó vagyok, és a teljes családom is... Rettenetesen utálom a dohányszagot, én még nem találkoztam olyan emberrel, akiről ne tudtam volna megállapítani a szaga alapján, hogy dohányos-e vagy nem... (de másoknak nem ilyen érzékeny az orra, erre is rájöttem már)

Többnyire erős kölnivel szokták elnyomni, de amögül is érezni. Ruhából meg nem megy ki napokon keresztül, hajból sem, hacsak nem mosod meg 3x.

Ha a ruháidon aggódsz, akkor cipelhetsz egy váltópólót is magaddal, amit gyorsan átcserélsz mielőtt hazamész. Akit nem vert meg az ég olyan orral, mint az enyém, az a nadrágodból nem fogja érezni (ez is tapasztalat:D)

2009. jún. 6. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy érzem én vagyok az eggyetlen aki a kérdésre válaszol a többi komment csak térítés és kritika. Nos a mentolos ciginek annyira nem érezni a szagát ha meg djarum cigarettát veszel(valami ízesítettet)akkor fűszeres illatod lesz.
2009. jún. 8. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!