Melyik a büdösebb? infó lent.
Tök mindegy, mert büdös mind. Egy érzékeny szaglású nemdohányzó egyén bármelyiket simán kiszagolja.
1. szokj le, egyébként sem egészséges.
2. ha már nem tudsz/akarsz leszokni, akkor bagózás után moss kezet, öblítsd ki a szád, szopogass mentolos cukrot vagy rágót.
De ezek után még simán lebukhatsz a ruháiddal, mert azokon bizony csak a mosás segít.
Én nemdohányzó vagyok, és a teljes családom is... Rettenetesen utálom a dohányszagot, én még nem találkoztam olyan emberrel, akiről ne tudtam volna megállapítani a szaga alapján, hogy dohányos-e vagy nem... (de másoknak nem ilyen érzékeny az orra, erre is rájöttem már)
Többnyire erős kölnivel szokták elnyomni, de amögül is érezni. Ruhából meg nem megy ki napokon keresztül, hajból sem, hacsak nem mosod meg 3x.
Ha a ruháidon aggódsz, akkor cipelhetsz egy váltópólót is magaddal, amit gyorsan átcserélsz mielőtt hazamész. Akit nem vert meg az ég olyan orral, mint az enyém, az a nadrágodból nem fogja érezni (ez is tapasztalat:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!