Melyik a rosszabb függőség az alkohol vagy a dohányzás?
Az alkohol. Egyik se jó, de ha nem cigizik sokat az ember, és kordában tudja tartani a függőségét, akkor lehet boldog és teljes életet élni a cigi mellett. Na most nincs olyan ismerősöm aki alkoholista, és ez elmondható róla...
Azok képesek halálra verni a gyerekeiket egy üveg vodkáért, de szó szerint. Láttam én már ilyet, cigizni cigizek, piálni meg mértékkel. ("asztal alá" HAHA)
Ha rendes függőségről beszélünk (szóval nem arról, hogy „alkoholista, mert minden nap megiszik 3 sört/pálinkát”), akkor az alkohol sokkal veszélyesebb. Egy láncdohányos tovább él, mint egy igazi becsületes alkoholista.
És nem beszélek „haza”, mert ritkán dohányzom, viszont szeretem a jó italokat:)
egyébként a cigi is agresszívvá tesz, ha egy dohányos valamiért nem gyújthat rá, ideges lesz, egyre idegesebb, és csökken a koncentrációja is.
Ezt akarják elérni a parlamentben és a média is. Megtiltsák az embereknek (a k.va any*kat), így az emberek nem jutnak cigihez és agresszívek, depresziósak lesznek emiatt. Miért nem zárják be a dohánygyárakat, ahelyett, hogy a dohányosokkal úgy bánnak, mint egy leprással?
Miért nem zárják be a dohánygyárakat, ahelyett, hogy a dohányosokkal úgy bánnak, mint egy leprással?
Azért nem zárják be mert a politika a pénz a pénz áll a hátamögött az államnak majd saját trafikja lesz na + kocsmái, hogy minden bevétel az övék legyen majd ezeket is államosítják Orbánék akkor majd szívunk de nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!