Miért van ez? Úgy érzem néha, hogy megfulladok.
6 éve dohányzom. Mostanában azt vettem észre, hogy dohányzás után nagyon kell köhögnöm, innom. Csillapíthatatlan szinte, folyton köszörülnöm kell a torkom és néha ilyenkor mintha valami kis buborék jönne fel a torkomon vagy nem is tudom, de olyankor egy pillanatra úgy érzem megfulladok. A 6 év során egyszer sem tapasztaltam ilyet. Emiatt is már egyre kevesebbet dohányzok, de nem javult a helyzet. Csökkentem tovább, legjobb lenne teljesen leszokni...
Azt gondolom, hogy a dohányzás következménye ez az egész, de arra lennék kíváncsi, hogy utalhatnak e ezek a tünetek valamilyen betegségre.
A dohányosoknak fokozott c-vitamin mennyiséget kell szedni!
Ez segíthet valamit. Egyszer s mindenkorra tedd le a cigit!
Gondolj arra, hogy bármikor rágyújthatsz ha akarsz, nem vonod meg magadtól, mégis így tegyél.
Nekem így sikerült. Mondtam, hogy mától nem kell. És még a következő évben elszívtam egy-egy szálat ugyan, mert nem eltiltottam magam, de kigyógyultam belőle véglegesen. És furcsa, azóta ha más dohányzik, a szagát sem bírom.
Csak egy tipp: nem asztmatikus tüneteid vannak. Biztos nem vagy asztmás, de mégis....
És kéne egy mellkasröntgen is, aztán teljes életmódváltás, friss levegő, kirándulás.
Diagnózist csak orvos tud adni. A gyógyulást, ha kell (nem kell mindig a legrosszabbra gondolni) majd magad megválasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!