Van itt olyan aki próbálta már a Zen Diamondot?
... ha igen, milyen volt? Úgy értem, hogy konkrétan\pontosan mit tapasztalt, mit érzett, meddig tartott a hatás ...???
Esetleg próbált -e már más herbált, ha igen akkor annál miket tapasztalt?
előnye hogy mennyiségre pontos, nem húznak le, hátránya hogy kb. egy órán keresztül tart ha olyan 0.2-t behajtasz. inkább szerezz egy jó dílert. érzésre sokkal gyengébb mint a fű, flesselgetés kizárva, az első 10-15 percben azt se tudod hol vagy, de mint mondtam gyorsan elszáll a hatás.
salviát még próbáltam, arról annyit hogy egy közepes erősségű cigitől(pl. kék DH) jobban beszédülök ha gyorsan elszívom.
Bongból sokkal jobban megüt, mint a fű. Szerintem jobb is. Kijön egy óra alatt, de az úgyis többnek tűnik majd.
Az első válaszolónak: A salviát nem lehet cigiből szívni, illetve lehet de úgy nem hat. Bongból kell és olyan hatása lesz kb mint az lsdnek, bár csak 5-10 percig szóval nem nagyon éri meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!