Ti cikinek tartjátok ha valaki még sosem próbálta ki a dohányzást mert úgy gondolja igen is káros a szervezetre, túl sok pénz megy el rá, büdös is és nem tartja szükségesnek?
Figyelt kérdés
Ha ti dohányoztok vagy sem írjátok le légyszíves,illetve kort,nemet is és hogy mióta.2012. febr. 2. 14:27
21/24 anonim válasza:
Csak tudnám mit írtam, amiért le kellett pontozni...
23/24 anonim válasza:
szerintem attól, hogy kipróbálod semmmi bajod nem lesz, két slukk uzán nem szoksz rá.én eddig kétszer szívtam, először kíváncsiságól, plusz kicsit spicces is voltam, másodszor meg ideges. de nem vagyok hülye, nem szoknék rá, mert tudom, hogy drága, és nem akarnm ezt használni nyugtatótnak. de egy slukktól tényleg nem lesz semmi bajod.
24/24 Berényi Joci válasza:
Végre egy normális ember . Egyátalán nem ciki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!