Körülbelül 3x szor füveztem szombaton, eddig mindig jó volt, de a legutolsónál úgy éreztem hogy meghalok, a barátom szintén. Mitől lehet ez? Rosz az anyag vagy valami más? Egy-egy szálat szívtun el csak.
szerintem egyáltalán nem lett szét oltva tudjátok a szlengben mi az oltás egyébként valoszinű nem egyébként neki van igaza mert ő legalább a kérdésre válaszolt
az oltás aszt jelenti ha valaki olyat állit amiben nincs igaza és csak hajtsa a saját hülyeségét amire te gondolsz aszt a szlengben aszalásnak hivják ha valakit le akarnak fikázni
Akkor most ezt légy szíves magyarul is közölni:)
egyébként tényleg rohadt bölcs vagy. nem folytam bele a vitába, de amiket közöltél:
-aki nem füvezik, az gyökér, és hülye ahhoz hogy füvezzen.
-egy névtelen oldalon te meg tudod állapítani, hogy ki mennyit keres, és neked mennyivel jobb életed van
-nem a te helyesírásoddal van baj, hanem más helyesolvasásával(?)
nem állok senki oldalára, de ha jól látom, senki nem mondta hogy ne füvezz, csak azt, hogy tanulj meg írni.
de ha jol látom nem az volt a kérdés hogy ki ir helyesen
vagy én olvastam roszul? egyébként ha az lenne az elsődleges szempont hogy helyesen lelegyen irva el árulom neked hogy mindenkinek a gépje alá huzza a hyelytelen szavakat csak valaki a kérdésre válaszol valaki meg bele kőt más írásába hol ott nem az lenne az elsődleges szempont hanem a kérdés meg válaszolása etől okosabnak hiszitek magatokat? pedig nem vagytok ahoz legkőzeleb tőrőgyetek a kérdésel és ne mások helyes irásával na béke
Igen. Béke!
.
.
.
.
.
.
.
.
A poraidra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!