Körülbelül 3x szor füveztem szombaton, eddig mindig jó volt, de a legutolsónál úgy éreztem hogy meghalok, a barátom szintén. Mitől lehet ez? Rosz az anyag vagy valami más? Egy-egy szálat szívtun el csak.
:) most ezzel mellélőttél, mert igaz még tanulok, de így is el tudom látni magam teljes mértékben, tudok miből pénzt csinálni.
Nem a füvezéssel van bajom, bár nekem nem kell, vannak füves barátaim. Azzal sincs baj, hogy pénzt csinálsz belőle, szóval nem kell terelned. Egyetlen dologba kötöttem bele, de már megbántam, mert rohadt idegesítő, hogy terelsz összevissza, és ez a dolog az volt, hogy nem tudsz írni. Nem is fogsz szerintem már megtanulni írni, maradj sötét bunkó paraszt, de légy szíves nekem vagy ne is írj többet, vagy ha már mindenképp írni akarsz, szólj valami ismerősnek, hogy fogalmazza meg helyetted a dolgokat. Gondolom téged is idegesítene, ha valaki megszólítana az utcán, de alig értenéd, hogy mit akar kinyögni. Na, így vagyok én is a te írásoddal.
Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!