Az miért van, hogy ha egy bagós tilosban bagózik és rá merek szólni, akkor MINDIG neki áll feljebb, mintha neki lenne igaza? Miért nem bírnak a bagósok a tiltot hely ajtajátol 2-3 lépést arrébb állni?
Kicistmár idegesítő, hogy bárhol bagóznak a tiltást jelző tábla mellett, s ha rájuk szólok, akkor még ők ketdenek el bugriskodni.
(Nem a kérdés provokatív, hanem a kiváltó ok!)
Miért kell nekik ott az ajtóban pöfékelni? Nehéz az a plusz 2-3 méter?
Én sosem cigizek tiltott helyen. Ha kisgyerek van a közelben akkor is pláne odébbállok, még ha amúgy szabad is. Amivel nem értek egyet, az a vasútállomásokon való tilalom, nagy ott a légtér, odébblépek két métert a többi utastól és kész.
Lakásban szoktam, de azért mert itthon mindenki dohányzik, nem zavarjuk ezzel egymást, a sajátunkét szívjuk, vagy a másikét.
Ahol még szoktam cigizni zárt térben az a suli vécé, de azért az se kicsi, plusz itt az iskolában a lányok nagy része dohányzik, majdnem mind (a fiúk közül is páran cigiznek, de nekik ugye van saját vécéjükxD), szóval megint csak a saját füst vs. másik füst=tökmindegy esete áll fent.
Lehet normális ember módjára is cigizni, a szabályokat betartva. És nekem mindenekelőtt a kisgyerek a tabu, kislányként én is utáltam, ha rám füstöltek. (Azóta persze nem zavar xD)
20/L
Vannak, de a legtöbb lány cigizik az iskolában és azért nálunk a vécé egyáltalán nem kicsi, szóval ha ketten-hárman füstölnek bent, még nem lesz tele az egész helyiség.
(Amúgy régen volt kijelölt dohányzó az udvaron, amit ugye január elsejével meg kellett szüntetni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!