Meddig Tart ki egy e-cigi, tapasztalatok róla?
Valóban 1-1 szívás között 1 perc szünetet kell hagyni, hogy ne melegedjen túl? Van benne nikotin? A száj ugyanúgy kellemetlen szagú tőle azaz megérezni, hogy dohányoztál? Megéri-e a 2500 Ft-ot egy ilyen tartalmú e-cigi? :
1db komplett e-cigi (akku, porlasztó, patron) 6 db szipka/patron (amely összesen kb. 100-150 szál cigarettának felel meg)
1db 220V-os hálózati töltő
1db 12V-os szgk. aljzatról (szivargyújtóról) működő töltő
1db 5V USB (számítógép csatlakozó) töltő
Lehet tartalékpatront is rendelni, itt most 1 db patronra vonatkozik az ár vagy 10 db-ra? :
Tartalékpatron (10db-os csomagokban) rendelhető 400-ft/db
Csak akkor szeretnék venni ha tényleg nem büdös és nem leszek utána cigi szagú. Tudna valaki segíteni?
Szia!Pár hete kezdtem az e-cigizést és ha elfogadsz egy tanácsot: integrált patronost vegyél!Én is vettem aukciós oldalon olcsó (E-health nevűt),és már egy kisebb vagyont ráköltöttem,ugyanis a porlasztója nagyon hamar (Volt amelyiknek 1 nap alatt) tönkre megy!Arra jó az olcsó, hogy kipróbáld,hogy egyáltalán tetszik-e.Én is most várok egy komolyabbat (12.300.-),amire legalább van 1 év garancia!
Egyébként a kezed,a ruhád, a hajad, a szád nem cigiszagú tőle,én is ezért váltottam többek között:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!