Mi a fű hatása? Hogy érzi magát tőle az ember?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 18:29
3/6 anonim válasza:
állítólag nyugtató hatású, bár én nem próbáltam soha
4/6 anonim válasza:
Fajtától függ. Sativa fajtáktól pörögsz, boldog vagy, nevetgélsz, sokat beszélsz, vagy épp magadban mélyülsz el, és sokkal készségesebb leszel a mélyebb dolgokra, művészetre. Indica fajtáknál pont az ellenkezője, leültet, bepunnyadsz, elzsibbadsz, és az agyad se jár épp maxon általában. :) Mivel utóbbi terem többet, így az illegális kereskedelembe is az az elterjedt, ezért hiszik az emberek, hogy a fű elbutít. Én sativát szívok.
5/6 anonim válasza:
A részegséghez hasonlít, de nem pont olyan. Nyugalom, jókedv. Kisebb érzékcsalódások. Van, aki sokat röhög.
Általános jellemző, hogy aki beszívott, az sokat beszél, mégpedig értelmetlen hülyeségeket. Egy füves társaság órákat képes végigbeszélni üres, érdektelen hülyeségekről, és rengeteget röhögnek. Közben az az érzésük, hogy iszonyú mély, művészi vagy filozofikus gondolataik vannak. Valójában szimplán hülyeségek.
A fűvel jól le lehet mérni az emberek értelmi képességeit. Aki néhány kipróbálás után ragaszkodik hozzá, hogy a fű egy nagyszerű élmény, ami fogékonnyá tesz a művészetre és a gondolkodásra, annak nincs élete és nem túl művelt.
6/6 anonim válasza:
semmi kőze a részegséghez attol sokal fenomenálisab nem lehet szavakban leirni át kel élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!