Ha cigizek, utána kb 6 órával lehet még érezni, hogy elszívtam 1-2 szálat? Miket csináljak, hogy ne vegyék észre, hogy cigiztem, ne legyen büdös tőle a szám, a ruhám?
Figyelt kérdés
Azt mondják, ha cigizés közben rágózunk, akkor az beszívja magába a füstöt, és utána nem érezni, ez igaz? És az, hogy ha nem tüdőzöd le, akkor nem érződik olyan erősen?
Amúgy elég gyenge cigiről van szó, pink LD.
2012. jan. 15. 20:50
22/25 A kérdező kommentje:
Hát nagyjából azok, amiket már előttem is leírtak.
Rágózás, vagy mentolos cukorka szopogatása
Sűrűn kell kezet mosni (vagy legalább azelőtt, mielőtt találkozol valaki olyannal, aki nem tűri a cigizést)
Parfümözni, akár kézre, ujjakra is
Volt, hogy kézfertőtlenítőztem is, mikor még mindig nagyon lehetett érezni
De igazából nem vagyok egy nagy dohányos, szóval ha én cigizek, akkor 1 órával később már nem mondja meg senki, hogy cigiztem, pedig azóta már erősebb cigit szívok, és eszembe sem jut olyan, hogy nem tüdőzöm le :D
2013. okt. 27. 17:00
23/25 anonim válasza:
van egy jobb ötletem a mentolos rágónál/cukorkánál... ALMA! komolyan mondom, egy darab savasabb alma elrágcsálása tök jól elűzi a szájszagot stb.
24/25 Béres Vajk válasza:
Ha teheted állj háttal a szélnek es ne fogd meg a cigit kézzel hanem csak tedd a szádba. Emellett gyümölcsös rágót használj (citrom, dinnye , eper) mert azok könnyebben veszik el a szagot ;)
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de így 5 év után ez a nagy takargatás már annyira nem aktuális! :-D
2017. júl. 4. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!