Miért nem tehetek semmit a dohányzó szomszéd ellen, ha nap mint nap árad be a szobába a cigiszag?
Figyelt kérdés
Már az ablakot sem tudom kinyitni, szólni meg ugye nem lehet neki, mert a sajátjában mindenki ott dohányzik ahol akar... Nem érdemlek egészséges életet a szomszéd miatt????2009. máj. 26. 11:23
21/23 anonim válasza:
Simán hozzá lehet szokni az ilyen szutyok izékhez. Az önvédelem meg a bunyózni tudásnál és a megfelelő késhasználatnál kezdődik...
22/23 anonim válasza:
Aki paprikaspray-t meg a szellőzésrendszer megbuherálását írja, jó nagy hülye, ugyanis ez egyértelműen közveszélyeztetést okozó magatartás, amiért felfüggesztett börtönbüntetés jár. Ez olyan szintű ostobaság, mint amikor pl. egy haragosomon azzal akarok bosszút állni, hogy világgá kürtülöm, mekkora szemét és széltébe-hosszába terjesztem. Ha az illetőnek van esze, úgy beperel iyenkor rossz hírnév keltéséért vagy rágalmazásért, hogy nem áll meg a lábán az illető. Arra nem létezik jogi passzus, hogy a lakásában dohányzozhat-e valaki vagy sem. Viszont a többire meg igen. Úgyhogy csak ésszel a paprikaspray-vel.
23/23 anonim válasza:
Az "azt csinálok a saját lakásomban amit akarok" elvet követőknek üzenem, hogy addig csinálhattok a saját lakásotokban azt amit akartok, amig azzal másokat nem zavartok. Különben birtokháboritást követtek el. Amugy gratulálok az ilyen bunkó viselkedéshez. Ha nekem meg ahhoz lesz kedvem akkor odaszarok a szomszéd ajtaja elé, hisz nekem az esik jól. Kérdező. Szolj nekik nyomatékosan, ha nem használ akkor hivd fel a jegyzőt és kérdezd meg mi a birtokvédelmi eljárás ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!