Maxwell90 kérdése:
Hogy tudnák rávenni?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék egy vizipipát de anyukám nem engedi .ha veletek is volt ilyen ti hogy vetttek rá vagy mit mondtatok neki?2012. jan. 12. 16:46
1/21 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
És kik tudnák rávenni?
2/21 A kérdező kommentje:
14. én rátudnám csak kéne vmi hogy nem káros stb.
2012. jan. 12. 18:18
3/21 A kérdező kommentje:
idén leszek 15
2012. jan. 12. 18:19
4/21 anonim válasza:
Nagyon 1szerű. Vársz még három évet:D
5/21 anonim válasza:
ígyvan
nemkell ennyi idősen szennyezni a szervezeted mindenféle szarral :D
6/21 anonim válasza:
Elmész, megveszed. És egy haverodnál tartod, meg szívod.
7/21 Horváth Kristóf válasza:
Nekem anno úgy volt, hogy megvettem és hazavittem, leraktam a családi asztalra,és mellé a dohányt.hazajöttek, kérdezték ez mi és mért.mondom próbáld ki, egyáltalán nem káros oly mértékben mint a cigaretta, le se kell tüdőzni,és fincsi "ize" is van.kb.10percig mutogattam, h semmi drog nincs benne , szóval a végén együtt pipáztunk muteromékkal, és azóta családi hagyománnyá vált, vagy hogy mondjam.Abba gondolj bele, h titkolod, és véletlen lebuksz, akkor aztán magyarázhatod a szüleidnek, h nem is zöldi volt benne...tudod milyenek a szülők :) Szóval vidd haza és nyiltan mutasd meg nekik, és részletezd.
8/21 A kérdező kommentje:
sajnos anyám ismeri és azthiszi h káros :/
2012. jan. 16. 17:08
10/21 anonim válasza:
a víz leszűri. amúgy egy barátom azt mondta nekik h ha van vizipipa, akkor nem cigizik meg stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!