Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 5 éve dohányzom. Most szoktam...

Sziszi001 kérdése:

5 éve dohányzom. Most szoktam le. Normális amit érzek?

Figyelt kérdés

Elég erös dohányos voltam, nagyon kikészültem ha nem gyujthattam rá (feszültség, idegesség, mindenbe belekötöttem, pánikoltam).

1 hete nem gyujtottam rá. Igazából nem is akartam leszokni, de amikor szivtam egyre nehezebben kaptam levegöt és ugy éreztem hogy megfulladok. Szoval már egy hete 1 szalra se gyujtottam rá és nincsenek ilyen tipikus elvonási tüneteim.

viszont sokszor megszédülök meg nagyon rossz a közérzetem. Sokszos olyan mintha beadtak vna vmi nyugtatot és ellennék kábulva.

19/l

2012. jan. 9. 18:05
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ja, és egyél vitaminokat, és szedj bérescseppet, és próbálj meg mozogni, sportolni valamit! Ezután biztos, hogy éhes leszel! Na meg az még nagyobb szó, ha nem csak leszoksz, hanem sportra cseréled a cigit! Akkor elmondhatod magadról, hogy te egy nagyon erős ember vagy!
2012. jan. 11. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!