Mennyire káros az ha 1-2-3 havonta elszívok egy szivart?
Figyelt kérdés
Olvastam ilyeneket hogy gégérák meg szájrák de gondolom az csak azoknál akik gyakrabban szívják.2012. jan. 8. 19:02
11/16 anonim válasza:
ő is 12éves? Ha neki szól, akkor adok neked még egy tanácsot, amit megmondhatsz neki :D szóval, ha őis ilyen fiatal, de ha még pár évvel idősebb is, és tényleg párhavonta szívja, de még ha esetleg havonta is szív egyet, bármi lehet, egy biztos: nem élvezi. hosszú idő, és sok kinlódás kéne ahhoz, hogy élvezze, ciginél is, a szivarnak nagyon erős füstje van, legtöbb ember ciginél is első pár szálnál rosszul van, mert büdös, rosszízű, na egy szivar sokkal rosszabb :D tehát ha sűrűn szivarozik mert esetleg rászokott, az nagyon gáz ennyi idősen, de ha csak nagyonritkán, az meg rohadtszánalmas, ugyanis 100%ban biztos lehetsz benne, hogy legkevésbé sem élvezi :D
12/16 anonim válasza:
Ez tényleg igaz! A legtöbb ember szenved azért, hogy rászokjon a cigire. Én is így voltam vele. (mert persze nagyon menő voltam.. :S )
13/16 anonim válasza:
01-08 20:40 Hé haver, te nagyon hülye vagy.
14/16 anonim válasza:
pedig nem írtam semmi hülyeséget, gondolt át mégegyszer. Nem azt írtam, hogy 1-2száltól lesz rákja valakinek, hanem mindig példálóznak azzal, hogy van aki életében nem dohányzott, mégis tüdőrákot kap. Szóval hajlamosságtól függ, így lehet napi 2dobozzal is örökélete lesz, vagy pont az a ritka 1-2szál fogja betenni a kaput. És légy szíves ne írj nekem privát üzeneteket, van elég barátom, ismerősöm, akikkel én szívesen levelezek, és te nem tartozol közéjük. Köszönöm:)
15/16 anonim válasza:
de bunkó az utolsó uram atttttyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!