Mi a helyzet azokon a helyeken, ahol betiltották a dohányzást? Helyzetképet kérek. Még mindig szívjuk?
Kedves utolsó!
Attól, hogy valaki kocsmába jár, az még nem jelenti azt, hogy alkoholista is az illető. Nem törvényszerű, hogy ott csak alkoholt fogyasztanak.
A másik pedig: tegyük fel, hogy a városodban csak ezek a helyek lennének, ahova be lehet ülni: 3 megfizethetetlen étterem,(ráadásul nem is fiataloknak), jónéhány kocsma (van köztük kulturált, koncerteket tartó és kevésbé kulturált kivénhedt alkoholistákkal), továbbá egy diszkó (a hozzá tartozó diszkós mindennel).
Ha nem szereted a diszkós zenét, és ráadásul még a diszkós fiatalság is képes lenne leköpni az utcán, csak mert ott vagy, és még pénzed sincs, akkor hova mennél, ha a haverokkal szeretnél találkozni ebben a hidegben?
Igen, a kulturált kocsmába. Mert olyan is van. Plazma tv-vel, normális tulajokkal, balhés emberek nélkül és csocsóval.
Jah, és a gazdagításról csak annyit, hogy akkor ne vásárolj sehol, mert mindig gazdagítsz valakit.
19/l (8. voltam)
Nos, aki mindennap alkoholt iszik, az se feltétlenül alkoholista, bár az tény, hogy a többségük az. Egyébként itt én most nem beszéltem mindennapos ivászatról,se berúgásról, csak hetente-kéthetente egy beülős-beszélgetős estéről :)
Abban viszont igazad van, hogy berúgni undorító. Ahogy az is, hogy az ember nem tud rendesen a zebránál vagy a buszmegállóban várakozni,mert attól kell félnie, hogy kiégetik a kabátját a cigivel vagy füstös lesz a haja,mert belefújják a füstöt.
Jah, és a kulturált dohányzást nem ítélem el, mindenki azt csinál magával és a pénzével,amit akar. Plusz nagy ritkán én is rágyújtok koncerten (bár már nem fogok ezért kirohangálni, nem ér ennyit az egész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!