Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a helyzet azokon a helyeken...

Mi a helyzet azokon a helyeken, ahol betiltották a dohányzást? Helyzetképet kérek. Még mindig szívjuk?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Kedves utolsó!

Attól, hogy valaki kocsmába jár, az még nem jelenti azt, hogy alkoholista is az illető. Nem törvényszerű, hogy ott csak alkoholt fogyasztanak.

A másik pedig: tegyük fel, hogy a városodban csak ezek a helyek lennének, ahova be lehet ülni: 3 megfizethetetlen étterem,(ráadásul nem is fiataloknak), jónéhány kocsma (van köztük kulturált, koncerteket tartó és kevésbé kulturált kivénhedt alkoholistákkal), továbbá egy diszkó (a hozzá tartozó diszkós mindennel).

Ha nem szereted a diszkós zenét, és ráadásul még a diszkós fiatalság is képes lenne leköpni az utcán, csak mert ott vagy, és még pénzed sincs, akkor hova mennél, ha a haverokkal szeretnél találkozni ebben a hidegben?

Igen, a kulturált kocsmába. Mert olyan is van. Plazma tv-vel, normális tulajokkal, balhés emberek nélkül és csocsóval.

Jah, és a gazdagításról csak annyit, hogy akkor ne vásárolj sehol, mert mindig gazdagítsz valakit.

19/l (8. voltam)

2012. jan. 8. 18:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én szemembe aki mindennap megissza az alkoholt az alkoholista. a nem dohányzók szemében én aki napi 3 száll cigit szívok én is dohányosnak számítok. az alkohol a cigi kávé édesség ezek nem létfontosságú dolgok és nem kell érte eltapsolni azt a rengeteg pénzt. utálom az összes részeget, mert mi értelme van az ivászatnak? semmi, csak berúgnak és undorítóak.
2012. jan. 8. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Nos, aki mindennap alkoholt iszik, az se feltétlenül alkoholista, bár az tény, hogy a többségük az. Egyébként itt én most nem beszéltem mindennapos ivászatról,se berúgásról, csak hetente-kéthetente egy beülős-beszélgetős estéről :)

Abban viszont igazad van, hogy berúgni undorító. Ahogy az is, hogy az ember nem tud rendesen a zebránál vagy a buszmegállóban várakozni,mert attól kell félnie, hogy kiégetik a kabátját a cigivel vagy füstös lesz a haja,mert belefújják a füstöt.

Jah, és a kulturált dohányzást nem ítélem el, mindenki azt csinál magával és a pénzével,amit akar. Plusz nagy ritkán én is rágyújtok koncerten (bár már nem fogok ezért kirohangálni, nem ér ennyit az egész).

2012. jan. 8. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:
ismerek olyan munkahelyet irodát, ahol a rokkant titkárnőnek még az ellenőrök is megengedik, hogy cigizzen, mert elég egetverően nehéz rokkantkocsival kigurulni 6 métert a folyosó végére. (lustaság miatt).
2014. szept. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!