Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi az, hogy valaki beparázik...

Mi az, hogy valaki beparázik amikor betépett?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Az az, hogy beparázik, amikor betép.
2012. jan. 3. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
bepánikol.
2012. jan. 3. 19:42
 3/7 A kérdező kommentje:
de mi a fenéért? nem tudom felfogni
2012. jan. 3. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:

"Marihuána okozta szorongás és pánik

A fenti negatívumokon kívül nagyon ritkán beszélünk arról, hogy a kannabisz használata bizony nem kívánatos pszichés tüneteket is okoz. Becslések szerint minden második marihuána használó megtapasztalja a THC okozta szorongást és pánikot. Van, akinél már az első használtnál jelentkezik a probléma, a rendszeres droghasználóknál olyankor, ha az átlagosnál több hatóanyagot visznek be a szervezetükbe. Feltételezhető, hogy ezekhez a rossz tapasztalatokhoz a használó lelki állapota is hozzájárul. Ha valaki nem akarja kipróbálni a füvezést, vagy olyan környezetben teszi, ahol nem érzi jól magát, akkor nagyobb valószínűséggel lesz rosszul. A THC hatására kialakult szorongásra jellemző, hogy az első szippantást követően néhány percen, maximum negyed órán belül emelkedik a pulzusszám és a vérnyomás, az illető fulladni kezd, izzad, remeg, fél a megőrüléstől vagy a kontroll elvesztéstől. Általában ilyenkor annyira megrémül, hogy elmegy orvoshoz, ahol megállapítják, hogy semmilyen szervi baja nincs. Egy átlagos pánikrohamnál a tünetek egy idő után elkezdenek csökkenni, majd végleg megszűnnek. A marihuána okozta szorongásos rohamokra ez nem mindig igaz, a rosszullét akár 3 órán keresztül is eltarthat, mivel a tüneteket a THC váltja ki. Amíg ez jelen van a szervezetben, addig a tünetek is fennállnak."

[link]

2012. jan. 3. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor utoljára szívtam egy kocsmában voltam.

Mindenféle hülye gondolat járt a fejemben.

Aztán jött egy durva.

Nem tudtam eldönteni hogy én csak gondolom ezeket a dolgokat, vagy ki is mondom hangosan.

Teljesen ráparáztam.

Aztán később már azt hittem hogy a gondolataimat hallják :D Közben tudtam hogy az egész egy baromság, emiatt meg röhögtem magamon. Áhh nagyon nagy volt :D

2012. jan. 6. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyszer volt olyan hogy nagyon betéptem.

Sietni akartam haza, elkezdtem futni.

Aztán azt vettem észre hogy tök jól bírom a futást, máskor meg egyáltalán nem. Jött egy hülye ötlet, hogy megnézem mennyit bírok futni. Futottam jó gyorsan, jó sokat. Aztán éreztem hogy a szívem nagyon brutálisan ver. El is ájultam :D

2012. jan. 6. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez csak a használoján mulik,ha te alapbbol egy vidám pozitiv ember vagy,akkor ez az érzés fog erősödni,és azt mondod utána,hogy ez qva jo volt,de ha depis vagy és negativan gondolkodsz,zavart gondolataid vannak,akkor valoszinüleg para lesz belőle.
2012. jan. 18. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!