Mi az, hogy valaki beparázik amikor betépett?
"Marihuána okozta szorongás és pánik
A fenti negatívumokon kívül nagyon ritkán beszélünk arról, hogy a kannabisz használata bizony nem kívánatos pszichés tüneteket is okoz. Becslések szerint minden második marihuána használó megtapasztalja a THC okozta szorongást és pánikot. Van, akinél már az első használtnál jelentkezik a probléma, a rendszeres droghasználóknál olyankor, ha az átlagosnál több hatóanyagot visznek be a szervezetükbe. Feltételezhető, hogy ezekhez a rossz tapasztalatokhoz a használó lelki állapota is hozzájárul. Ha valaki nem akarja kipróbálni a füvezést, vagy olyan környezetben teszi, ahol nem érzi jól magát, akkor nagyobb valószínűséggel lesz rosszul. A THC hatására kialakult szorongásra jellemző, hogy az első szippantást követően néhány percen, maximum negyed órán belül emelkedik a pulzusszám és a vérnyomás, az illető fulladni kezd, izzad, remeg, fél a megőrüléstől vagy a kontroll elvesztéstől. Általában ilyenkor annyira megrémül, hogy elmegy orvoshoz, ahol megállapítják, hogy semmilyen szervi baja nincs. Egy átlagos pánikrohamnál a tünetek egy idő után elkezdenek csökkenni, majd végleg megszűnnek. A marihuána okozta szorongásos rohamokra ez nem mindig igaz, a rosszullét akár 3 órán keresztül is eltarthat, mivel a tüneteket a THC váltja ki. Amíg ez jelen van a szervezetben, addig a tünetek is fennállnak."
Amikor utoljára szívtam egy kocsmában voltam.
Mindenféle hülye gondolat járt a fejemben.
Aztán jött egy durva.
Nem tudtam eldönteni hogy én csak gondolom ezeket a dolgokat, vagy ki is mondom hangosan.
Teljesen ráparáztam.
Aztán később már azt hittem hogy a gondolataimat hallják :D Közben tudtam hogy az egész egy baromság, emiatt meg röhögtem magamon. Áhh nagyon nagy volt :D
Utolsó vagyok.
Egyszer volt olyan hogy nagyon betéptem.
Sietni akartam haza, elkezdtem futni.
Aztán azt vettem észre hogy tök jól bírom a futást, máskor meg egyáltalán nem. Jött egy hülye ötlet, hogy megnézem mennyit bírok futni. Futottam jó gyorsan, jó sokat. Aztán éreztem hogy a szívem nagyon brutálisan ver. El is ájultam :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!