Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A tüdőszűrésen kimutatja a cigit?

A tüdőszűrésen kimutatja a cigit?

Figyelt kérdés
szüleim nem tudják hogy cigizek,és most megyek tüdőszűrésre,és azt szeretném megtudni hogy kimutatja e a lelet hogy ha fél éve cigizek? és rá irják e lapra?
2009. máj. 21. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én orvosnö édesanyám azonnal az orromba nyomta, hogy "Látod, fiam, ezeket itt te csináltad." De hát szakember, tudja, mit és hol nézzen. Akkor másfél éve cigiztem. Ha a szüleid nem orvosok, nem hiszem, hogy észrevennének rajta bármit is. Hacsak egy orvos nem tesz nekik mellé egy tökéletesen tiszta felvételt, és nem magyarázza el nekik, hogy melyik különbség mit jelent.
2009. máj. 21. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
AZTIRTA VALAMELYIK HÜLYE, HOGY PALLMALLOKAT SZÍV ez nagyon vicces:D
2009. máj. 21. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

én voltam... o.O

miért olyan vicces????

2009. máj. 21. 23:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, de csak ha többet szívsz, és akár a pár heteset, hónaposat is kimutatja, meg a labor is
2009. máj. 22. 01:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

NE PARÁZZ!!CSAK ANNYIT ÍRNAK RÁ,H TÜDŐGUMÓKOR MENTES!!

A tüdőszűrő 1edül a rákot vagy a folyadékot mutatja ki semmi mást!Tehát azt se,h dohányzol!Csak Megkérdezik,aztán vagy bevallod a nővéreknek,vagy nem...a te döntésed!

Nyugodj+nem írnak rá semmi mást!Szerintem a szüleidet akkor se nézd hülyének,mert lehet hogy tudják a cigi szag alapján,de nem szólnak,mert lehet úgy gondolják,h majd úgyis tanulsz a hibáidból!!!

2009. máj. 22. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem mutatja ki, hacsak nincs már bajod tőle. De a vizsgálatnál asszem megkérdezik hogy cigizel-e.
2009. jún. 15. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj nem kell paráznod..nem mutatja ki....:)
2009. jún. 23. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!