A tüdőszűrésen kimutatja a cigit?
Figyelt kérdés
szüleim nem tudják hogy cigizek,és most megyek tüdőszűrésre,és azt szeretném megtudni hogy kimutatja e a lelet hogy ha fél éve cigizek? és rá irják e lapra?2009. máj. 21. 22:13
1/17 anonim válasza:
nemhiszem
én is jártam
nem mutatták ki
milyen gyakran dohányzol és miylen cigit szívsz?
2/17 A kérdező kommentje:
hát mindig máshogy...van hogy 1-2 hónapig naponta 4-5 szál... mostanában már csak néha néha... 1 héten 1szer...2szer, pallmall , te cigizel és nem mutatta ki?:
2009. máj. 21. 22:36
3/17 anonim válasza:
igen
kb 1 éve
napi rendszerességgel
pallmallokat
több éven belül mutatható ki úgy tudom
4/17 A kérdező kommentje:
akkor azt még nem mutatja ha fél éve cigizek?
2009. máj. 21. 22:45
5/17 anonim válasza:
SZia!
Kimutatható minden mennyiség!!Ne mondjatok hülyeségeket!Szennyezi a tüdőt és látni fogják meg amugy is kérdezik majd h drogozol-e meg dohányzol-e meg ilyenek!Amúgy oda egyedül is bemehetsz enm kell anyukádnak bemennie veled!Ne parázz az adatokat meg ugyis csak te fogod tudni.Üdv és ne izgulj már annyira tudád hány embernek nem tudják h dohányzik a gyereke még sem ilyednek meg és aztán felvállalják nem lesz semmi bajod nekem sem lehet sziorubbak a szüleid mnt egy néhány embernek...Üdv..Tina..
7/17 A kérdező kommentje:
egyedül megyek, de a leletet megnézik a szüleim, mert felvételizek valahova és oda kell...
2009. máj. 21. 22:54
8/17 anonim válasza:
Tüdőszűrésen csak azt mutatják ki, amit rá is írnak a papírra: 1. Ernyőképszűrésen megjelent. 2. Aktív tüdőgümőkórtól mentes. (Ez már akkor, amikor megvan az eredmény, de a "fotót" te sem láthatod.) És csak a tbc-t keresik. Nagyapámnak még a tüdőrákot sem mutatta ki, csak a CT.
9/17 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem??:) amúgy köszönöm szépen a válaszokat
2009. máj. 21. 23:06
10/17 anonim válasza:
A leleteden annyi lesz rajta, hogy: "tüdőgümőkórtól mentes". Persze csak akkor, ha egészséges vagy. De miért ne lennél... Semmi más nem fog szerepelni rajta az adataidon, meg a vizsgálat időpontján kívül. Menj csak el nyugodtan. Nem azt vizsgálják, hogy dohányzol-e, hanem, hogy nincs-e valami betegséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!