Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gyűjtöm a csikket van sok...

Gyűjtöm a csikket van sok valakinek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 15:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nincs abban semmi ha gyűjti, én is csináltam már.

Kiszeded a dohányt ami bennemarad, és betöltöd, vagy tekered. Ha nem lenne pénzem cigire most is csinálnám.

2012. jan. 6. 15:03
 22/27 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Elfelejtettem írni hogy:

F/21 :)

2012. jan. 6. 15:04
 23/27 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne benne semmi. Elég nagy szégyen, csak nem az egyéné, hanem a társadalomé.
2012. jan. 6. 16:35
 24/27 anonim válasza:
100%
Furcsa, hogy a hajléktalan társadalom már nem a nyilvános kukákat és hamutálakat böngészi, hanem a neten próbál csikket felhajtani(esetleg még postai utánvételezéssel is). nice. Fejlődik a nép :)
2012. jan. 8. 01:30
 25/27 Baby Firefly ***** válasza:
minek gyűjtöd? dohány kel ?
2012. jan. 26. 16:55
 26/27 anonim ***** válasza:

A kérdésre nem tudnátok válaszolni netán??!!

Na jó,azért el kell ismerni,hogy nem olyan hobbi,mint a bélyeggyűjtés,de még mindig jobb,mintha vandálkodna!

Kérdező,buszmegállóknál próbálkozz,pláne ahol sok ember jár naponta,lehetőleg gyárak felé.

2012. jan. 27. 16:41
 27/27 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam megkérdezni titeket, hogy hol van a legtöbb csikk sok ajánlatot és találóhelyet írtatok, de már nem érdekel mert jobbnak láttam leszokni mert nem vagyok sem csöves sem hajléktalan aminek sokan tituláltatok pénzem nincs már cigire mert kell a pénz a családomra az meg, hogy csikket szedjek a gyermekem szemében is megalázó.
2012. jan. 27. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!