Melyik fajtát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Csak buliba szoktam dohányozni inkább gyengébbet, pirosat még sose szívtam, nem is akarok. Szerintetek melyik a jobb?
- arany marlboro
- zöld pall mall
- marlboro blue frost
nem kérek a "ne dohányozz" beszólásokból.
2011. dec. 28. 17:33
1/5 anonim válasza:
A 3 közül arany markoló, amúgy meg piros.
2/5 anonim válasza:
arany Marlbi (vagy kék Multi)
a bluet csak akkor, ha vmi mentholosat akarsz
3/5 okazaki shinichi válasza:
a felsoroltak közül blue malbi de az én favoritom a Djarum igaz drágább de nekem megéri csak most elköltöztünk Pest-ről erre fele nem nagyon tudom hol lehet kapni :S
4/5 anonim válasza:
Mindegyik jó.
Ha amúgy nem dohányzol, a mentolos jobb lenne neked. A blue frost a legkevésbé kaparós ezek közül. (bár a pallmall mentolosa nekem jobban ízlik)
5/5 anonim válasza:
Én szerintem vegyél piros marlborot, vagy gold touchot, esetleg kék multit, de ezek közül egyiket se, mindegyik borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!