Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigi! Tudtok ajánlani...

E-cigi! Tudtok ajánlani olcsóbb de mégis minőségibbet? ->

Figyelt kérdés
Olyan kéne amihez van patron meg lehet utána is hozzá venni (egyébként nem annyira vagyok képben a témában). Hol tudok venni Budapest környékén illetve mennyiért? Egy jobb minőségűt?
2011. dec. 25. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Fost nem ér az e-cigi, vagy szívj rendes cigit vagy tedd le. Egyébként meg Kínában rakják össze, kínai aromákkal, be sincsenek vizsgálva, ki tudja mit tüdőzöl le!
2011. dec. 25. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ajánlanám figyelmedbe a következő oldalt: [link]

Jelenleg nem érhető el, de alacsony áron és jó minőségű termékeket forgalmaznak. :)

Amennyiben többre vágysz, szerintem írd be google-ba, hogy elektromos cigaretta fórum, vagy e-cigi fórum, és ott a tapasztaltabb, ügyesebb és hozzáértőbb személyek fognak neked segíteni és tanácsot adni. Adnak olvasnivalót, ami alapján könnyebb lesz kiválasztani és töredék annyiba fog kerülni, mint amennyiért a legtöbb webáruház ajánlja.

Ha tényleg szeretnél ilyet,a zt tanácsolom, hogy keresd fel a fórumot, kérj segítséget és számolj majd be róla. Itt nem igazán mond senki semmi értelmeset sem, sajnos... :(

Egyébként egy jobb minőségá kezdőkészletet magad is összerakhatsz,. pl. 5000 forintos akkumulátor, kb. 3000 forint a patron, meg 1000 forint a folyadék és kb. 500 forintos postaköltség.: ) És máris egy nagyon jó készleted van... :D (nem merül le hamar, nem kell sokszor utántölteni, stb.)

A kínai folyadékokra pedig annyit, hogy vannak magyar gyártók is, ergo nem ez a legmegbízhatóbb információ forrás.

Egyébként elsőre olyan 10 ezerből megvan, aztán rajtad áll, hogy mennyit szánsz még rá, szerintem maradj az internetes vásárlás mellett (tudom, hogy kockázatos, de ak orrekt internetes shopoknál van cseregarancia, jótállás ugyanúgy és igazából itt kapni jó minőségűt olcsón. :))

Remélem, tudtam segíteni, majd írd meg, hogy hogyan döntöttél!

21/F

2011. dec. 26. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pl a józsefvárosni vettem 1500 ért + a patron

és elég rendes bírja az akksi :D

a patronnal sincs baj :D

2011. dec. 27. 00:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! hát igazándiból én most rendeltem teszveszről 1et, 1350Ft+ postaköltségért.. csak kipróbálni, nekem az se baj, ha hamar merül, egyedül attól félek picit, hogy vmi olyan cucc van benne aminek nem kéne.. például tesztelik vajon ezeket az olcsó darabokat rendesen?:S mert tudom, a normál cigi is nagyon káros, na de annak van egy jó pár éves kultúrája, nem úgy mint ennek.:S
2011. dec. 30. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!