Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigarettadohányokat...

Milyen cigarettadohányokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve sodort cigit szívok, egész pontosan Kék Drumot.

De mostanában elkezdtem újakat kostolgatni és az lenne a kérdésem milyen natúr illetve ízesitett dohányokat tudnátok ajánlani?

2011. jan. 21. 16:05
1 2
 1/14 anonim válasza:

Két olyan dohány van, amit tudnék ajánlani:

Golden Virginia... a lehető legjob minőség és íz. Szerintem. Igaz picit drágáb, de megéri.

A másik a Javansee Jongens. Elég erős, intenzív íze van, a gond vele, hogy MMagyarországon tudtommal nem forgalmazzák. Én perpillanat Csehországban tanulok, itt meg ez egy alap dohány.

Amit még érdemes esetleg kipróbálni, az a Turner. Elég sajátságos íze van, sokan nem is szeretik. Minőségben pedig ugyan ott van, mint a szentháromság(drum, javansee, virginia).

Ha egy kicsit megszorulnál anyagilag, ajánlom a Domingot. A zöld Domingo(virginia blend) messze a legjobb dohány az árkategóriájában.

2011. jan. 21. 16:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Primus Cherry-vanilla a kedvencem. Olyan szaga van, mint a pipadohánynak, úgyhogy senki nem kezd el nyüszögni a környezetemben, hogy büdös a bagó. :)
2011. jan. 21. 16:23
 3/14 anonim válasza:
hát nem is tudom. A Drum minőségéhez szokott dohányzónak szerintem a Primus nem a legjobb választás. Száraz, nincs jó íze, nehézkes csavarni. Az "ízesített" primusoknak is csak az illata jó.
2011. jan. 21. 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Ízesítettek közül az almás-citromos Harvestet ajánlom, az már közelít a Drum minőséghez, picivel szárazabb csak de finom és szépen apróra vágott.
2011. jan. 21. 19:33
 5/14 anonim ***** válasza:
én szerbiából hozom,nekem megfelelő és oylan 1500 ft körül van/kiló ami elég egy hónapig kettőnknek
2011. jan. 21. 19:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Én a magyar corvina-t szívom. a 30gramm 370 ft. Szerintem jobb mint a szofi (~30ft az árkülönbség)
2011. jan. 23. 19:40
 7/14 anonim válasza:
A Corvina nem dohány, hanem szalma...
2011. jan. 24. 10:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor arra mit mondassz "szerbiából...1500ft/kg".Az mi akkor ha a corvina szalma?
2011. jan. 24. 18:32
 9/14 anonim válasza:

hát... ha figyelembe vesszük, hogy Szerbiában JÓVAL olcsóbb a dohány, mint MO-n, lehet még jobb is. Na jó, biztos nem jobb...:D

Lényeg a lényeg, sem a Szerb import, sem a hazai gyártmány nem a legjobb választás.

2011. jan. 25. 00:48
 10/14 anonim ***** válasza:
De én ugy godolom aki töltött cigit szív, az azért szívja azt mert olcsóbb.És magyar dohányba nem fog 700ft-os dohányt venni.Te nem az olcsóbbsága miatt töltöd?
2011. jan. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!