Milyen cigarettadohányokat tudtok ajánlani?
Kb. 1 éve sodort cigit szívok, egész pontosan Kék Drumot.
De mostanában elkezdtem újakat kostolgatni és az lenne a kérdésem milyen natúr illetve ízesitett dohányokat tudnátok ajánlani?
Két olyan dohány van, amit tudnék ajánlani:
Golden Virginia... a lehető legjob minőség és íz. Szerintem. Igaz picit drágáb, de megéri.
A másik a Javansee Jongens. Elég erős, intenzív íze van, a gond vele, hogy MMagyarországon tudtommal nem forgalmazzák. Én perpillanat Csehországban tanulok, itt meg ez egy alap dohány.
Amit még érdemes esetleg kipróbálni, az a Turner. Elég sajátságos íze van, sokan nem is szeretik. Minőségben pedig ugyan ott van, mint a szentháromság(drum, javansee, virginia).
Ha egy kicsit megszorulnál anyagilag, ajánlom a Domingot. A zöld Domingo(virginia blend) messze a legjobb dohány az árkategóriájában.
hát... ha figyelembe vesszük, hogy Szerbiában JÓVAL olcsóbb a dohány, mint MO-n, lehet még jobb is. Na jó, biztos nem jobb...:D
Lényeg a lényeg, sem a Szerb import, sem a hazai gyártmány nem a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!