Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigarettadohányokat...

Milyen cigarettadohányokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve sodort cigit szívok, egész pontosan Kék Drumot.

De mostanában elkezdtem újakat kostolgatni és az lenne a kérdésem milyen natúr illetve ízesitett dohányokat tudnátok ajánlani?

2011. jan. 21. 16:05
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szóval.

1. A hosszúra vágott dohányokat álltalában csavarni szokták.

miért? az apróra vágott dohányokat nehéz megcsavarni, viszont könnyeb tölteni, vica versa.

2. Én spec. nem azért veszek dohányt és nem előregyártott cigit, mert olcsób, hanem mert jobb. Legalábbis a csavarnivalók. A Drum minősége, íze, illata össze sem hasonlítható semmilyen dobozos cigarettáéval (még az ilyen nagyon burzsuj Davidoffokkal se).

Ha valaki az árra megy, nem fog Drumot szívni.

2011. jan. 25. 20:52
 12/14 nadin1968 válasza:

Sziasztok most kezdtem el tölteni a cigarettáimat. dohányból a LD veszem (próbáltam golden gate , és a harmoniát de nem jött be)

Érdeklödenék melyik az a filter amelyik perforált ? Most a club elegántot használom, de probáltam az lD hüvelyt és a primus multifiltereset de azok nem jöttek be.

2011. jan. 25. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Én szofi hüvelyt használok. 280ft a 200dbos
2011. jan. 25. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:

"Akkor arra mit mondassz "szerbiából...1500ft/kg".Az mi akkor ha a corvina szalma?"

tudod ez a dohány philip moriss (vagy hogy írják) gyárba készül,ők adták ki a magokat a termelőnek,aki megtermeli neki majd vissza adja a kész dohányt,azért mert olcsó nem szar legtöbb magyar dohányt elveri,csak szerbiába ennyit ér a dohány,melelsleg egy doboz cigit kapsz már 270 ft-ér,csak azt nehezebb áthozni a határon,meg csak drágább mint a sima dohány, de ezért a füstszűrős filterekér amibe mi tömjük a dohányt ezért kifizetnek ilyen 500 ft-okat a legócskábbér,mert náluk ilyen nincs tőlünk csempészik,és igy is megéri nekik tömni mintha megvennék a doboz cigit.

2011. jan. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!