Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire egeszsegtelen a...

Mennyire egeszsegtelen a dohanyzas?

Figyelt kérdés
Ujevkor elakarok szivni egy par szal cigit (2-5 db) de nem fogok ra szokni.En eredetileg nem dohanyzok de nem lesz attol semmi bajom ha evente elszivok kb 4,5 szalat vagy ? 16F
2011. dec. 17. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem fogsz tudni megállni annyinál,ha egyszer elkezded.

a nikotintól nagyon hamar függővé válhatsz.

másrészt ha nem cigizel és rögtön elszív ennyi cigi(2-5) nagyon rosszul leszel.

nem menő a cigi ne dohányozz egyáltalán!

2011. dec. 17. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
inkább egyén függő. én egész életemben 1 doboz cigit elszívtam, de annyira undorító, hogy nem szoktam rá.
2011. dec. 17. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Én két éve tolom így hogy évente 4-5-öt szívok és eddig semmi bajom nem volt,nem is szoktam rá,sőt kényszert se szoktam érezni hogy rágyújtsak.

17/f

2011. dec. 17. 20:35
 4/12 anonim válasza:

1.: az első slukktól úgy el fogsz szédülni, hogy szétcsapod az agyadat vele.

2.: ha 1et elszívsz, rá fogsz szokni, még akkor is ha megállod, hogy csak évente 4-5 szálat (ami kizárt, mert nem véletlenül okoz függőséget a dohány)

3.: a legundorítóbb, leggusztustalanabb ha valakinek bagó szaga van

4.: rohadt egészségtelen, gége-, tüdő-, gyomorrák. Szív és érrendszeri panaszok, asztma és végül HALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL a jutalmad.

Ne tedd.

2011. dec. 17. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Akkor mi a feneért szívod? :DDDDD
2011. dec. 17. 20:37
 6/12 A kérdező kommentje:
de a dedipapam 16 eves volt amikor elkezde a dohanyzast es 81 evesen halt meg. (egesz eleteben dohanyzott) es nem a tüdeje ment tönkre
2011. dec. 17. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Néha amikor haverok megkínálnak úgy vagyok vele hogy miért ne.:D
2011. dec. 17. 20:38
 8/12 A kérdező kommentje:
enis igy vagyok vele utolso valaszolo.csak a barataim miatt akarok enis ragyujtani.
2011. dec. 17. 20:40
 9/12 anonim válasza:
dédipapád roppant szerencsés ember volt:) ne gyújts rá és kész. Meg fogod bánni.
2011. dec. 17. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok:én az iskola dohányzójába jártam 1-1,5 évig(társadalmi életet éltem), de soha nem gyújtottam, rá volt hogy kínálták de nem fogadtam el és ugyan úgy szerettek engem. ha a haverjaid nem értik meg hogy nem akarsz rágyújtani, akkor inkább más társaságot keress vagy ha tudod magadról, hogy nem fogsz rászokni, akkor meg nem azon fog múlni.
2011. dec. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!