Szerintetek kevesebben dohányoznának, ha nem ilyen, hanem ilyen? (nem engedték kipontozni, többi lent)
Ha nem ilyeneket írnának rá: "... károsítja az Ön s környezetében élők egészségét!"- dohányos válasz: -És? Ki nem sz.rja le?!
"...halált okozhat!" - Egyszer úgyis meghalunk!
"...a bőr korai öregedéséhez vezet!" - Így-is úgy-is megöregszünk!
Hanem ilyeneket: " a tinédzserkori dohányosok megállnak a növekedésben", vagy " a dohányzás hajhulláshoz vezet ", vagy "a dohányzás pattanásokat okozhat "..
Csak mert szerintem a dohányosok nagy része a kamaszkorban kezdi, utána meg úgy marad.. a kamaszkor pedig igencsak a hiúságról, a külsőségekről szól; lehet hogy ilyesmiket is kéne ráírni..
Szerintetek? Nektek vannak jó ötleteitek, tapasztalataitok hogy mivel lehetne hatásosabban elijeszteni a serdülőket a cigitől?
Ha elterjeszted, hogy ciki a cigarettázás...
Egyébként meg úgyis az összes marha megy a többi után.
Lehet, mert a tinik hiúak. Viszont nem lehet ráírni olyat, ami nem igaz. Szóval nem írhatod rá mondjuk, hogy nem nő tovább a pénisze/melle tőle...
Ha rá is írnák vmiért, de nem lenne igaz, az úgy is kiderülne:D
Egyébként a dohányzást sosem fogom megérteni. Orvosira járok, és patológián a boncteremben rengeteg dohányzás miatti haláleset van. Egyik tanár is mondta, hogy míg régebben azért nagyon fiatal korban nm volt jellemző a tüdőrák, de most már bizony huszonévesek is oda kerülnek emiatt...
És ennek ellenére mi van? Az egyik prof meg a rezidensek is bagóznak. Pedig nap mint nap látnak ilyen esetet!
Meg mikor gégeeltávolítás után állnak kint a betegek a klinika előtt és a sztómán keresztül szívják a cigit...
A kérdést magamból kiindulva írtam. Nem bagózok sokat, de azt 16-17 éves korom óta; azóta nem nőttem, sárgásak a fogaim, és néha előjön pattanás is, pedig már rég kinőttem azt a kort. Azt sem tudom miért, de kb. fele annyi hajam van, mint 5-6 éve, így is sok, de én ennek tudom be(mert egyébként ápolom a hajam és nagyon odafigyelek rá!)
Ha viszont tudom, hogy idővel milyen következményei lehetnek, meg szövődményei, akkor lehet megemberelem magam, és csakis kivételes alkalmakkor, meg végszükség esetén gyújtok rá.
*szolgálják
amúgy hallottam olyat, hogy volt, aki a macskáját mikrosütőben szárította fürdetés után, a macska meghalt, az asszony beperelte a céget, és mivel a tájékoztatóban nem szerepelt, hogy konkrétan mire lehet használni a készüléket, vagy mire nem, megnyerte a pert!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!