Ha majdnem elvesztettem a lábam dohányzásba, és folytatom a dohányzást akkor el veszíthetem véglegesen?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 20:30
1/9 anonim válasza:
Igen,ezt simán el tudom képzelni,érszűkület ...
2/9 anonim válasza:
Sajnos ez esélyes... a lábad azért ugrott majdnem, mert a keringése gallyra ment (az erős dohányzás ugyanis a keringési rendszert elég rendesen gyilkolja). Ha nem hagyod abba (vagy nem tartasz pár év szünetet), az érrendszer állapota csak tovább fog romlani.
4/9 anonim válasza:
Gondolom 50, 60 között vagy. Ja, lazán, pláne ilyen korban. Nem kell ahhoz negyven évet dohányozni hogy ülés közben is zsibbadjon a lábad, elég 2 évet, és elég tizen párnak lenni.
5/9 anonim válasza:
Igen, ha már majdnem elvesztetted, akkor biztosan el fogod veszteni, ha nem hagyod abba. Dobd el a cigit, és megmarad a lábad!
6/9 anonim válasza:
Szerintem ezt vedd intő jelnek, és szokj le. Én is dohányzom, sejtem, hogy piszok nehéz lehet a leszokás, és tudom, hogy kívülről könnyű beszélni, de fogd fel úgy, hogy kaptál egy utolsó utáni lehetőséget, hogy változtass a saját érdekedben.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek. Igazából nem nekem, hanem egyik ismerősömnek van ilyen baja, és kíváncsi voltam mi lesz vele ha így folytatja...
2011. dec. 13. 17:09
8/9 anonim válasza:
Sajnos igen,a dohányzásnak ugyanis érszűkítő hatása van,de rengeteg más is,de ezt most inkább nem írom le,gondolom tudod.
És szokj le,vedd úgy,hogy kaptál egy második esélyt az élettől.
9/9 viktor123456 válasza:
ezért kell inni is a cigi mellé. mert az alkohol meg értágító. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!