Fogtok cigizni ha 1000 forint lesz az ára akkor is?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 14:01
11/17 anonim válasza:
Át fogok állni napi kb. 5 szálra. Teljesen sosem fogok, és nem is akarok leszokni, mert imádom. Utolsó, a tekerés nem lesz megoldás, mert annak is úgy fogják emelni az árát, hogy ne legyen úgy olcsóbb.
12/17 anonim válasza:
csmpészettet fogok szívni, meg megpróbálok beszerzési áron hozatni magamnak.
13/17 anonim válasza:
Amennyit régen dohányoztam,úgy nem férne bele.Havi 8 ezer forint :)
De mivel csak ritkán gyújtok rá,pár szálat,így simán!
Én inkább azért fogok leszokni,mert be fogják tiltani kb minden olyan helyen,ahol dohányozni szoktam.Kocsma,koncert.
14/17 anonim válasza:
Úgy is az lesz, hogy mindenki az ukrán cigiket veszi majd. Óriási csempészet lesz, mindenhonnan áramlik be az olcsó cigi. A fekete kereskedők meggazdagodnak, az állam pedig adóbevételtől esik el.
Valamint a sláger és hasonló szivarkákat is többen veszik, ami sokkal károsabb. A sodrásról nem is beszélve.
15/17 anonim válasza:
nálunk 450körül megy az ukrán Viceroy,csak azért írtam hogy Vice,mert akkor lehet kalkulálni,hogy a jobbak még drágábbak,a csicska cigik meg 20-30-al olcsóbbak,de folyamatosan emelik..szinte hétről-hétre!ja,és még valami:D:D jót nevettem mikor azt írta valaki hogy majd fellendül a az ukrán cigi,meggazdagodnak a csempészek:D:D..ember te hol élsz??ez az üzlet már10éve jól megy!!most kezdenek elfogyni a cigi és benzindealerek,mert már írják a kilométert a határon,hogy ha tudjanak veled köcsögölni,hogy ha te pl ma behozol 50liter benzint,és holnap megint mennél ki ukránba,akkor rádöbbennek hogy te 1nap alatt nem kocsikázhattál ki ennyi benzint,ha ilyen kevés kilométert mentél!..persze vannak akik tekerik az órát ezerrel..de áhh azt már megette a fene ha így kell küszködni!csőváz
16/17 anonim válasza:
nem...már most leszokóba vagyok.fokozatosan:) számomra drága.nem ér annyit :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!