Nadasdy kérdése:
Mekkora az esélye annak, hogy tüdőrákos vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, sajnos (szégyenemre) már eddig sokat cigiztem.. körülbelül 13 éves korom óta szívtam, most letettem, de félek, hogy tüdőrákos lettem, mert évente többször is hosszabb, vagy rövidebb ideig el kezd fájni a bal oldalon a hátam, néha elöl is, leginkább a bordáim alatt, és konkrétan a tüdőm környékén. Egyéb tünetek még nem voltak, szoktam köhécselni, de nem sokat, elég ritkán. Vért sem köhögtem még fel, nem szédültem,, nem éreztem magam rosszul... Terhát mekkora az esélye a tüdőráknak? és ha kialakult már, mennyi az esélye annak, hogy még 50-60 éven keresztül élhessek?.. :/ :(2011. dec. 1. 16:26
11/12 anonim válasza:
Ja, és ha pesten naponta 30 percet mászkálsz, az kb. heti 2 doboz cigi. Szóval te is tudod ennek a következményét. Annnyi trutyi, meg szar, meg minden tapad a tüdődre, hogy egy pár szál naponta mondhatni a pénztárcádat nyirbálja meg csak. De az a pár szál nem 10-et jelent, hanem csak 4-5öt max.
12/12 anonim válasza:
félsz hogy rákos leszel? akkor minek cigizel? -.- 13 éves az túl korai..nincs értelme cigizni a frászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!