Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi az esélye hogy szájráko...

Mennyi az esélye hogy szájrákos vagyok?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy a szájrák tünetei a piros és fehér pattanások a nyelven.Ebben a hónapban szívtam 3 szálat, de nem vettem le tüdőre.A nyelvemen ma észrevettem hogy hátul van 3-4 darab fehér és piros pötty.Ha ráharapok egy kicsit fáj és eléggé idegesít.Vajon szájrákos lehetek?:(
2011. máj. 24. 17:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Már pár hete ott vannak.
2011. máj. 24. 17:16
 2/4 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy az vagy. De keress fel egy orvost,hogy megnyugodj. Akár a házi orvosodat is és ő eldönti,hogy továbbküldjön e vizsgálatra vagy semmi para nincsen.
2011. máj. 24. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
A "szájrák" inkább szájüregi daganat. Nos, ha fiatal vagy nagyon kicsi az esélye, hogy ilyen kialakuljon, inkább a 40 év felettieket érinti. De ha nem múlik pár napon belül a nyelvedről a cucc, akkor irány az orvos.
2011. máj. 24. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
pff, nekem kb havonta van olyan, akkor alakul ki, ha a koszos kezeddel hozzányúlsz a nyelvedhez :D
2011. máj. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!