A dohányzástól tényleg összemegy a mell? Illetve nem nő?
Figyelt kérdés
Én már nem tudom kinek higgyek.2009. máj. 11. 18:15
1/7 anonim válasza:
Az agyad megy össze, nem a melled. Ez viszont sokkal károsabb, mintha a melled menne össze...
2/7 anonim válasza:
nem nő
énis hülyevoltam
mostmár nem =D
3/7 anonim válasza:
Ebben van igazság, de nem olyan drasztikus a helyzet.
A lényege, hogy fiatalkorban amikor elkezd nőni a mell, akkor a cigarettából beszívott rákkeltő anyag beépül a mellbe, miközben növekszik. Ez nem azt jelenti, hogy 100 % a mellrákhoz vezető út, hanem emiatt lassul a mellnövekedés. Ezt emelt szintű biológiából tanultam. És a húgom sem hiszi el:(
4/7 anonim válasza:
Ha túl fiatal vagy, tizenéves akkor előfordulhat hogy leáll a növekedés.
5/7 anonim válasza:
akkor is, ha passzívan dohányzom? azaz a környezetem...
6/7 anonim válasza:
Én 12 éves korom óta cigizek (nem kell szekálni miatta), és a mellem tényleg nagyon lassan nől, most 15 vagyok, de szinte ugyanakkora mint 12 évesen
7/7 anonim válasza:
Lehet,hogy van benne igazság..Én is ciki,nem ciki,nagyon buta vtam,12 évesen elkezdtem cigizni,most 20 vagyok,még csak 2 hónapja hagytam abba,a mellem,ha lehet így mondani,alig van,ami alatt azt értem,hogy a legkisebb melltartó is olyan nagy,hogy min.2x beleférne a mellem.Szerintem itt az a legelkeserítőbb,hogy nem is vagyok egy 40 kg-os anorexiás csaj,sőt van is bizonyos súlyfeleslegem,és mégis...A nőgyógyászok meg szemberöhögnek...Válasz:vagy törődj bele,vagy műtesd meg...Ok,majd ha ad rá pénzt...:(Úgyhogy,aki még fejlődésben van,jobb,ha nem cigizik...Én már feladtam a harcot azért,hogy valaha legyen mellem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!