Van olyan cigi ami 580 alatt van és nem olyan rossz márka?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 15:39
11/13 anonim válasza:
inkább töltsd magadnak!!! nagyon rossz minőségűek szerintem a Bond és a Szofi is...(szerintem, tehát Te attól még szeretheted ezeket a cigiket is) Én Camel-t vagy ha az nincs akkor piros vagy kék Pall Mall-t szívok. Igazából, a Pall Mall az se annyira jó... de ezek mind 600Ft felett vannak (sajnos?).
Szóval... inkább töltsd!
12/13 anonim válasza:
azért kék szofinál én sem adnám lejjebb, de inkább pall mall. nincs nagy különbség árban közöttük, ezen nem érdemes spórolni. a több tényleg elég tré...............
13/13 anonim válasza:
Szia! Van olyan hogy RGD, egyre jobban terjed, még "csak" 535 de emelni fogják 550-re sajnos.. Szívható, és árhoz képest nem rossz, japán eredetű de már a philip morris licenseli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!