Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Jó reggelt! Már egy jó ideje...

Jó reggelt! Már egy jó ideje csomókat köpködök fel, viccen kívül olyan, mintha sziloplaszt lenne. Mitől?

Figyelt kérdés
Elég erős dohányos vagyok úgy 8 éve, kb 2 éve napi 1,5 doboz kb.
2011. nov. 20. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ettől.
2011. nov. 20. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy a cigitől. De mi a szar ez? :D mert, ha a tüdőmet köpködném, akkor az véres lenne
2011. nov. 20. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy a lerakódott kátrányt:S viszont nemtudom, lehet hogy ennek van pozitív hatása... mármint hogy fel tudod köpködni. Az is lehet hogy különleges génjeid vannak és ilyen regeneráló képességed van:OO
2011. nov. 20. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondom, tényleg olyan, mint a sziloplaszt, ilyen szürkés cucc, és elég rugalmas... mielőtt teljesen hülyének néztek, már miután egy csomó ideje jött fel, megnéztem, hogy mi a szar az. A méretek meg különbözőek, van mikor csak egy egész kicsi borsószem, de van, hogy ilyen 20 Ft-os nagyságúak, persze nem gömbben, hanem ilyen kis apróbb csomókban.
2011. nov. 20. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
SZÜRKE?????:O Nekem barna jön fel.XD
2011. nov. 20. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek is barna jött fel amikor leszokott. Álljál be napi 1-2 szálra. Azt még átlehet anyagilag is vészelni, és nem annyira káros. Az élvezeti értéke is nagyonbb. De nem akarok észt osztani, csak én ezt csináltam anno, és még most is próbálom tartani.
2011. nov. 21. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen.

Barna / szürke.

Kátrány lesz szerintem.

Hogy ez most jó vagy rossz nem tudom. De inkább kint legyen mint bent.

2011. nov. 23. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!